Dnevni horoskop za 28.03.2020.

0

Ovan


Iskoristite znanje koje ste “prikupili” u proteklih nekoliko sedmica i podijelite ga sa drugima. Vrijeme je da svoje komunikacijske vještine stavite u pogon. Vaše emocije su čvrsto vezane za vaše akcije i stvari će se odvijati lakšim tempom nego što je to bio slučaj u proteklih nekoliko dana. Udahnite duboko i pronađite način da oslobodite napetost.

Bik


Vaša fizička izdržljivost će danas biti veoma visoka. Trebalo bi da razmislite o upražnjavanju fizičke aktivnosti kako biste se oslobodili te nakupljene energije. Razmislite o timskom sportu ili o nečemu što uključuje strategiju i dobru koordinaciju. Tenis ili košarka su idealni.

Blizanci


Odmorite se od ozbiljnosti koja je preovladavala u poslednjih nekoliko dana. Optimistični razgovori su način da se krećete kroz dan. Možda ćete primijetiti da drugi aktivnije komuniciraju i da su njihove riječi posebno efikasne. Pričaćete, a drugi će vas slušati. Takođe, bitno je i da vi saslušate druge. Svjesna razmjena ideja je kritična tačka u danima kao što je ovaj.

Rak


Skočite nazad na pozornicu i kažite to što imate. Vaše učešće u razgovoru od ključnog je značaja za održavanje zdravog protoka energije. Stvari koje danas kažete imaće veliki uticaj na druge pa pazite šta ćete reći. Uživajte u fizičkim aktivnostima koje podrazumijevaju timski rad. Napravite od toga društveni događaj. Danas budite aktivan učesnik u svim situacijama.

Lav


Vaše čvrsto tlo pod nogama danas može postati malo nestabilno, ali ne brinite o tome. Budite malo fleksibilniji i nemojte grčevito pokušavati da kontrolišete situaciju. Ubacite malo smijeha i razigranosti u sliku. Razmjena ideja od kritičnog je značaja. Izađite iz kuće i krećite se u okruženju u kojem možete uživati u veselim i bezbrižnim razgovorima.

Djevica


Danas nema izgovora za ljenost. Što budete bili aktivniji to ćete biti i srećniji. Izađite iz čahure i podijelite svoja razmišljanja sa drugima. Budite aktivni i fleksibilni. Ukoliko to i uradite, dan će vam biti ispunjen mnoštvom prijatnih stvari, a možda se desi i neko iznenađenje.

Vaga


Ne dozvolite da danas dođe do stagniranja. Vrijeme je da preduzmete akciju. Pogledajte koliko daleko možete otići u svemu što radite danas. Pokrijte širok spektar tema. Napravite pauzu od uobičajenog emocionalnog intenziteta i uživajte u suncu i laganim razgovorima. Budite optimistični.

Škorpija


Možda se osjećate kao da vam je danas svanuo novi dan. Skinut vam je veliki teret, ali još uvijek postoji dosta burnih emocija koje se moraju smiriti. Idite u šetnju ili na rekreaciju ovog popodneva i radite na povećanju kapaciteta pluća. Povećajte svoj puls i osjetite kako vam krv struji kroz tijelo. Što ste aktivniji, lakše ćete se izboriti sa svojom situacijom.

Strijelac


Danas napravite pauzu od vašeg stalnog stremljenja ka usponu. Bacite pogled na stvari oko sebe. Uživajte u večernjem izlasku sa prijateljima i preuzmite aktivnu ulogu u razgovoru. Pogledajte film. Družite se više i bićete u stanju da se riješite napetosti za koju niste ni znali da vam pritišće pleća.

Jarac


Obratite pažnju na vijesti, ali ne samo na ono što čitate u popularnoj štampi već i u nekim drugim izvorima. Preispitajte ono što ste čuli ili pročitali. Budite aktivni oko povećanja znanja o svijetu. Imajte na umu da je informisanost veoma bitna, a u veoma bliskoj budućnosti ćete se naći u situaciji kada ćete moći svima da kažete koliko ste upoznati sa određenim stvarima koje se dešavaju oko vas.

Vodolija


Danas je odličan dan za završavanje određenih poslova. Možda ćete biti neodlučni, ali nemojte brinuti. Nećete trebati davati velika obećanja. Biće sasvim u redu ako budete prelazili sa zadatka na zadatak. Slobodno kažite ono što vam je na umu. Okolina će to danas cijeniti više nego obično.

Ribe


Današnja igra se zove akcija. Vazduh je čist i imate osjećaj kao da vam je neko skinuo teret sa ramena. Možda ćete doživjeti iznenadni nalet fizičke energije, što će vas tjerati da izađete u šetnju ili dugu vožnju bicikla. Uživajte dok vam vjetar prolazi kroz kosu. Oslobodite svoje uzdržane emocije na otvorenom prostoru.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info