Dnevni horoskop za 17.03.2020.

0

Ovan


Iskoriste sve što vam se pruža bez mnogo razmišljanja. Potrudite se da obnovite staru vezu ili uspostavite skladan odnos s bračnim partnerom. Smirenošću i ljubaznošću oduševićete ljude koji će se naći u vašem društvu. Mnogi će se diviti vašoj mirnoći i sklonosti da na logičan način rješavate svoje i tuđe probleme.

Bik


Težićete novim iskustvima, a rutina i sve što je uobičajeno biće vam mrsko. Na trenutke ćete se pitati šta vas veže za partnera i kako usaglasiti vaše karakterne različitosti. Ipak, to će biti prolazno neraspoloženje pa će vas takve misli brzo napustiti. Izbjegavajte ulaganja i troškove. Pripazite da ne izgubite novčanik ili dokumente.

Blizanci


Neće vam nedostajati energije i kreativnosti, a ambicija će vam biti u porastu uprkos otežanim okolnostima. Donijećete bitne odluke koje se tiču i karijere i porodice. Neke ćete odmah i ostvariti, a one teže i važnije još neko vrijeme analizirati. Ako se nađete u društvu, spontano započeta komunikacija biće uvod u lijepo prijateljstvo.

Rak


Ukoliko partner odluči da vam se povjeri, poslušajte ga ma koliko biste razgovor najradije izbjegli. Ako druga strana osjeti da umanjujete značaj problema koji ga muče, mogla bi se uvrijediti i sasvim povući od vas. Ne gubite vrijeme na poslove koji iziskuju zahtjevniji angažman, jer ćete stati na pola puta i shvatiti da je to prevelik zalogaj za vas.

Lav


Bićete društveni pa ćete nakon radnog vremena rado otići s kolegama na kafu. Intuicija, ali i šarm, biće vaši saveznici u ljubavnim stvarima. Ako u većem društvu upoznate privlačnu osobu, svi su izgledi da ćete se uskoro zbližiti. Veče biste mogli predodrediti kulturnom uzdizanju te otići u pozorište ili na koncert.

Djevica


Poslovne obaveze biće stresne, iako ćete se dobro snalaziti. Pred kraj radnog vremena ipak ćete osjetiti umor. Partner će nametati svoje mišljenje i prekidati vas u pola rečenice kada pokušate iznijeti svoj stav. Sve će vas to iznervirati pa ćete se povući u mir svoje sobe. Razgovor sa starijom ženskom osobom podstaknuće vas da joj se povjerite.

Vaga


Mogli biste skrenuti pažnju na sebe neobičnim, ali originalnim odjevnim kombinacijama. Istaknućete ono najljepše na sebi, vrlo hrabro i provokativno. Telefon će vam često zvoniti, a primaćete i mnogo poruka. Ukoliko se želite zabaviti s prijateljima, nećete pogriješiti ako odete na mjesta na kojima još niste bili.

Škorpija


Ne očekujte od drugih da riješe vaše probleme. Proanalizirajte svoja osjećanja i želje pa usmjerite svu energiju kako biste to i ostvarili. Pokušajte se približiti partneru i shvatiti ga ako ima određenih teškoća. Ako ne želi pričati o tome što ga muči, pustite ga na miru, ali mu dajte do znanja da ste mu podrška.

Strijelac


Bićete brzopleti i neobjektivni. Zanemarivaćete stvarne propuste, a previđati one najbitnije. U poslu ćete se osjećati sputano, naročito ako ste nečiji pomoćnik, pripravnik ili asistent. Bićete nezadovoljni postojećim stanjem u ljubavnom životu i željećete da nešto promijenite, ali druga strana neće reagovati na željeni način.

Jarac


Posao će zahtijevati povećani angažman, a neki će morati raditi i prekovremeno. Dobro ćete se snaći na sceni, na ispitima i pred grupom ljudi, a tremu ćete uspješno savladati. Odgovaraće vam popodnevni odmor, lagana šetnja s kućnim ljubimcem i opuštanje uz čitanje ili bavljenje hobijem.

Vodolija


Bićete puni kreativne i pokretačke energije, koja će vas voditi prema novim životnim iskustvima. Putovanja, telefonski pozivi i slučajni susreti donose razlog za veselje. I na ljubavnom planu vas očekuju srećni trenuci. Partner će intuitivno osjetiti šta vam je potrebno, a ako ste sami, neko će se posebno potruditi oko vas.

Ribe


Odnosi sa starijim članovima porodice ili bračnim partnerom zahtijevaće povećan oprez. Ako rješavate porodična pitanja vezana za nasljedstvo i podjelu imovine, nemojte nestrpljivošću potencirati svađe. Ukoliko planirate odlazak u kupovinu, odredite limit troškova i kupujte planski. Partner će vas zbog nečega kritikovati, a vi ćete mu ljutito uzvratiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info