Dnevni horoskop za 06.03.2020.

0

Ovan


Previše se opterećujete nebitnim stvarima. Ljutiće vas sve što vam remeti zacrtani raspored pa ćete energiju gubiti na nerviranje umjesto na konstruktivan rad. Ne dopustite da vas sitni neuspjesi izbace iz takta. Prihvatite što mirnije trenutačno stanje, jer će vam već sutra sve izgledati manje problematično.

Bik


Ukoliko se uhvatite ukoštac s teškoćama, rezultati će biti odlični. Mogao bi vas iznenaditi neočekivani poziv iz inostranstva ili dolazak gostiju. U ljubavi vas očekuju lijepe vijesti. Možda će simpatija otvoreno pokazati koliko joj je stalo do vas ili će partner u braku izraziti želju da proširite porodicu i okušate se u čarima roditeljstva.

Blizanci


Uspijevaćete zadržati dobro raspoloženje u neizvjesnim situacijama. Zainteresovaće vas pitanje nasljedstva ili ćete raspolagati tuđim novcem i imovinom. Oni koji prodaju nekretninu, mogli bi putem poznanstava doći u kontakt s potencijalnim kupcem. U ljubavi dajte prednost razumu pred osjećanjima, jer ste zbunjeni i nedorečeni.

Rak


Očekuje vas mnogo obaveza, a zbog nedostatka vremena nećete stići svima udovoljiti. Zasićenje u dugim vezama prevladaćete aktivnostima u kojima inače ne učestvujete zajedno. Nemojte izbjegavati poslovni razgovor koji druga strana doživljava važnim. Zbog oklijevanja mogli biste djelovati neprofesionalno.

Lav


Staloženost koju osjećate i unutrašnji mir koji će vas pratiti tokom cijelog dana, omogućavaju vam da obratite pažnju na najskrivenije potrebe svog bića. Svjesni ste da, kada zanemarite signale koje vam podsvijest s vremena na vreme pošalje, osjetite neprijatne posljedice. Ukoliko vam se pruži prilika da u toku dana ostanete nasamo neko vrijeme, razmislite o nekim događajima iz vaše skorije prošlosti.

Djevica


Uživaćete u ljubavnim izazovima i neočekivanim raspletima. U trenucima strasti mogla bi pasti odluka o vjenčanju ili roditeljstvu. Odnosi s djecom krenuće u željenom smjeru. Mnogo ćete se angažovati oko njih, učiti s njima i pomagati im oko pisanja domaćih zadaća.

Vaga


Ako se nađete između obaveza i očekivanja ukućana, pomjerite neke dogovore pa ćete sve stići obaviti. Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne situacije ili odnosom s jednom bliskom osobom. Vaš uticaj biće ograničen, ali će od vas zavisiti konačna odluka. Porodična situacija pridonosi stresu pod kojim se nalazite.

Škorpija


Spontano ćete se upuštati u razgovore s neznancima. Ako osjetite naklonost prema nekome, spretno ćete se upustiti u razgovor. Bićete ugodan sagovornik i znaćete druge slušati. Dan je dobar za putovanja, ali vozači bi trebalo da budu oprezniji. Skoncentrišite se na vožnju i poštujte saobraćajne znakove!

Strijelac


Potreban vam je dan u laganom ritmu pa ne dopustite bližnjima da vam nametnu nešto drugo. Prekontrolišite stanje na tekućem računu, pazite na važne dokumente, jer biste ih mogli zagubiti. Telefonski razgovori ili sklapanje novih poznanstava putem interneta obogatiće vam dan zanimljivim sadržajima.

Jarac


Neće se baš sve odvijati prema planu, ali ćete uz izvjestan trud ipak dovršiti najvažnije obaveze. Odnosi s drugima iziskivaće više strpljenja, naročito ako niste vični dugim razgovorima. Mogli biste raščistiti ljubavni odnos koji vas ne zadovoljava već neko vrijeme. Donesena odluka, kakva god bila, donijeće vam olakšanje.

Vodolija


Osjećaćete se dobro, ali nećete imati potrebe za društvom drugih ljudi, čak ni najbližih. Objasnite im da niste raspoloženi za društvo, ne držite osjećanja u sebi. Vodite više računa o detaljima i rokovima i nemojte brzopleto davati obećanja. Neko ozbiljno računa na vas pa ćete morati uraditi ono što ste obećali.

Ribe


Iako nećete mnogo vremena provoditi u kući, porodično okruženje ispunjavaće vas sigurnošću. Bićete zadovoljni zbog osjećaja da ste riješili ljubavni problem. Oboje ćete se izjasniti o svojim osjećanjima, a partner će posebno biti uporan na zbližavanju i pomirenju. U večernjim satima moguć je pad raspoloženja i motivacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info