Dnevni horoskop za 01.03.2020.

0

Ovan


Vaši porodični problemi mogli bi se loše odraziti na vaš odnos sa prijateljem ili partnerom. Radi se o tome da će komunikacija biti na nezavidnom nivou. Nemojte se raspravljeti previše i kriti kako se osjećate. Ako imate problem, razgovarajte otvoreno o tome. Osoba koja vas voli će vas razumjeti. U suprotnom, zapitajte se da li je zaista vrijedna.

Bik


Mnogobrojni susreti i razgovori iscrpljivaće vas i psihički i fizički. Ako ste u problematičnoj vezi, konačno rješenje će vam i dalje izmicati. Uprkos tome, osjećaćete da imate dovoljno snage i volje za konstruktivnu borbu. Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. U nečijem društvu ćete se osjećati posebno.

Blizanci


Ako ste u braku ili vezi, osjećanja će se razbuktati. Pravićete planove o zajedničkoj budućnosti, kupovini ili renoviranju stana ili ćete uređivati sobu za dolazak prinove. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni ritam i nemojte toliko raditi i iscrpljivati se.

Rak


Uživaćete u okruženju ukućana. Ukoliko se okupite povodom nekakve proslave, kraj dana dočekaćete u izvrsnom raspoloženju. Tome će pridonijeti dobro društvo ili koja čašica alkohola više. Samci će zahvaljujući svom šarmu znati kako trebaju osvojiti osobu koja im se sviđa, a da pri tome ne ispadnu nametljivi.

Lav


U jutarnjim satima bićete neraspoloženi. Smetaće vam čak i prisustvo ukućana. Trebaće vam mira koji nigdje ne nalazite. Muče vas i neke poslovne brige pa bi bilo dobro da ih podijelite s bliskom osobom – dobićete mudar savjet! Predveče vam se raspoloženje popravlja pa ćete se rado odazvati pozivu za kafu.

Djevica


Zračićete zadovoljstvom i optimizmom. Poznanstvo s osobom suprotnog pola razvijaće se sporije nego što želite, ali vrijeme radi za vas. Tokom dana popustiće vaša napetost pa ćete smirenije obavljati dnevne zadatke i kvalitetnije ih raspoređivati u vremenu. Zahvaljujući preduzetnosti, odnos s ljubavnim partnerom postaje sve bolji.

Vaga


Vaš trud će polučiti rezultate. Moguća je neočekivana posjeta drage osobe ili neplanirani, ali uzbudljivi izlazak. Uživanje u ljubavnim vezama zavisiće od toga koliko ćete slobode imati za romantične trenutke. Što ona bude veća, to ćete biti srećniji.

Škorpija


Većina planeta podsticaće vas na akciju i ohrabriti da činite sve ono što prije niste mogli ili htjeli. Trebaće vam ljudi i vi ćete njima biti potrebni. Rijetko ćete biti usamljeni. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Mogli biste čuti vijest o nekome bliskom ili nakon dužeg vremena vidjeti staru simpatiju.

Strijelac


Mislima će vam prolaziti situacije koje su izvor vaših briga, ali ako o tome porazgovarate s prijateljima, problemi vam se više neće činiti tako teškima i nerješivima. Neće vam odgovarati zadimljeni i bučni prostori, gužva, ni žučne rasprave. Najbolje društvo bićete sami sebi pa ćete vam najbolje biti u društvu omiljene knjige.

Jarac


Vijest o velikom događaju mogla bi vas uznemiriti i zbuniti. Vijest će biti kontradiktorna sama po sebi, a razgovori sa prijateljima na tu temu će vas zbuniti još više. Skoncentrišite se na svoje mišljenje. Odgovor je blizu, samo ste vi pod stresom i ne znate kako da odreagujete. Sačekajte nekoliko dana. Sve će se riješiti samo od sebe.

Vodolija


Budite oprezni u međuljudskim odnosima. Neko će vas izbaciti iz takta, jer će savjetima pokušati uticati na tok vašeg života ili planova. Izbjegavajte druženje s osobama koje vas čine nervoznima i čiji je način života drugačiji od vašeg.

Ribe


Vaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom pravcu. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite suprotno od onoga što vam nalaže osjećaj. Ako ste i dalje neodlučni, sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i ne razmišljajte ni o čemu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info