Horoskop: Evo koji znakovi će imati najviše sreće u 2020. godini

0

U astrologiji, svaka zvijezda i svaka planeta imaju svoje sopstvene i različite karakteristike. Prema svojim tranzitima na nebu, one formiraju aspekte koji utiču na sve nas. A svaki put kada pričamo o astrologiji i sreći, pričamo o Jupiteru.

Jupiter je džinovska planeta našeg solarnog sistema, vlada znakom Strijelca, a povezuje se sa radošću i optimizmom (da li se i dalje pitate zbog čega su Strijelci nepopravljivo optimistični?). Pomenuta planeta poznata je i kao davalac sreće i poklona. Upravo zbog svega navedenog, potrebno je da se obradujete kada je ona u dobrom aspektu sa vašim znakom.

Jupiter će ući u znak Jarca 03.12.2019. godine i tu će provesti dvije i po godine. Međutim, zajedno sa Jupiterom, u znak Jarca stiže i Saturn. Za razliku od Jupitera, Saturn je poznat kao planeta “loše sreće”.

Međutim, nije sve tako crno, jer nije riječ o istinski lošoj sreći. Naime, radi se o tome da vas Jupiter nagrađuje i onda kada to niste zaslužili pa je zbog toga toliko vezan za “sreću”. S druge strane, Saturn vas takođe nagrađuje, ali samo onda kada se istinski potrudite i pokažete da zaslužujete najbolje. Pored toga, kada se Saturn nalazi u sekstilu sa vašim znakom, to ima mnogobrojne prednosti i koristi.

S obzirom na to da Jupiter ulazi u znak Jarca, sasvim je sigurno da će ovaj znak imati najviše sreće u 2020. godini, a pored njega, još dva znaka će imati mnogo sreće.

Jarac


Dragi Jarčevi, čak iako je opšte poznato da niste baš tip osobe koja voli da slavi, sada je vrijeme da to uradite, jer od svih znakova horoskopa, upravo vi ćete imati najviše sreće u 2020. godini.

Rizikujemo da kažemo kako će vam 2020. godina biti jedna od najboljih u životu. Bićete u prilici da poberete najsočnije plodove od rada i truda koji ste ulagali godinama unazad. Sav trud koji želite da uložite, u sve što radite (pod krutim očima Saturna, vašeg vladara), sada će se isplatiti.

Djevica


Sva područja života Djevice trebalo bi da budu veoma plodonosna tokom 2020. godine, ali možete početi da obraćate pažnju na to kuda vas može odvesti vaša finansijska strana. Drugim riječima, “biće para k’o blata”.

Ukoliko želite da investirate svoj novac u nešto novo, uradite to i nemojte razmišljati dva puta. Znamo da po prirodi volite da razradite strategiju i često previše razmišljate prije nego što donesete odluku, ali ovaj put sreća je baš na vašoj strani.

Bik


Zatvarajući trio zemljanih znakova, Bik je na trećoj poziciji na listi najsrećnijih znakova 2020. godine. Bik je jedini od zemljanih znakova na koje će uticati Uran, planeta neočekivanih događaja. Iz tog razloga, Bikovi godinu mogu započeti osjećajući se malo anksiozno i uznemireno, ali čim se dogodi nagla promjena, osjećaće se bolje.

Ne brinite zbog ovih promjena (da, znamo da Bikovi mrze neočekivano), jer će Jupiter i Saturn raditi na tome da vam pruže obilje sreće. Najbolje područje vašeg života, tokom 2020. godine, biće ljubav. Imate sve što je potrebno i tako velike šanse da upoznate nekoga novog, a osim što ćete se preko ušiju zaljubiti jedno u drugo, ta osoba će vam pomoći i u finansijama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info