Dnevni horoskop za 28.02.2020.

0

Ovan


Mjesečev uticaj upućuje na zastoje i zabune u prenosu informacija, komunikaciji i dogovorima oko putovanja. Nastojte se što manje oslanjati na tuđe savjete i poslovna partnerstva, jer bi vam to moglo otežati ostvarenje planova. U bračne odnose uvlači se sumnja u postojanje treće osobe.

Bik


Drugi će se uplitati u vaš privatni život, propitkujući ne bi li što više saznali o vama i vašim planovima. Poželjećete malo mira i tišine pa nećete imati nerava za bilo kakva objašnjavanja. Kvalitet ljubavnog odnosa zavisiće od toga koliko ste sposobni s partnerom iskreno razgovarati. Ne raspravljajte se pred drugima, posebno ne pred djecom.

Blizanci


Slobodni će ostavljati dobar utisak na suprotni pol, što bi mogli iskoristiti i za nešto više od avanture. Ako se bavite organizovanjem porodičnog događaja, poput zabave s više učesnika, sav teret će pasti na vaša pleća. Ipak, sposobni ste se organizovati i bez tuđe pomoći.

Rak


Ukoliko ne želite da ljubavna veza krene u pogrešnom pravcu, budite odgovorniji. Uvjerićete se da više obaveza ne znači uvijek i manje slobode. Biće onako kako sami sebi organizujete život i uvjerite partnera da i vi imate pravo na svoje trenutke druženja ili malo samoće. Ako dođe do porodičnih napetosti, one će biti prolaznog karaktera.

Lav


Imaćete više energije pa ćete više vremena provoditi s partnerom, nadoknađujući mu propušteno. Razveseliće vas nečiji kompliment ili osmijeh. I raniji protivnici ponašaće se pomirljivo prema vama pa ćete s nekima napokon popraviti narušene odnose. Biće vam drago što ste se uspjeli riješiti određenih računa koji su stajali na gomili.

Djevica


Odolite porivu da finansijske rupe krpite ulijetanjem u minus na kartici. Mudrije je da posudite određenu svotu novca od prijatelja – već ćete im nekako vratiti. Izbjegavaćete druženje s ljudima koji vas zamaraju i, ako bude potrebno, poslužiti se grubljim rječnikom kako biste nekog odvratili od upornog nasrtanja.

Vaga


Teško ćete se natjerati na učenje i sistematičan rad. Ako se nikako ne možete disciplinovati, nastojte učiti s nekim gdje ćete imati pravi omjer zabave i ozbiljnog rada. Veče će biti vaše doba dana. Nakon što ste obavili kućne poslove, posvetićete se sebi. Do dugo u noć gledaćete omiljene filmove ili se prepuštati maštanjima.

Škorpija


Osjećaćete se usamljeno, ali vaše neraspoloženje je prolazno. Previše osoba zavisiće od vas i ostavljati vam malo kvalitetnog vremena koje biste rado proveli sami sa sobom. Vjera u neki cilj ili osobu puniće vaše baterije pa je bitno da pronađete nešto čime ćete se zaokupiti i zaboraviti na brige.

Strijelac


Naći ćete se u raznolikim situacijama i imati priliku pokazati svoju spretnost. Radne zadatke ispunjavaćete s entuzijazmom, čak iako niste takav tip. Srećne ruke bićete u trgovini, učenju i prevođenju. Privlačiće vas ezoterija. Nije naodmet da proširite svoje vidike literaturom koja je drugačija od uobičajene.

Jarac


Ljubavni odnos polako se razvija u vašu korist, a to ćete primijetiti za nekoliko dana. Ne zaboravite da sva inicijativa dolazi od vas samih; da bi se neka vrata otvorila, morate usmjeriti sve snage prema cilju. Ne obazirite se na prepreke i mišljenje drugih, jer je pitanje koliko vas iskreno savjetuju. Oko vas ima i onih koji su neiskreni.

Vodolija


Usmjerite svu svoju energiju na ostvarenje planova, krenite u ostvarivanje nečega što ste odavno željeli. Imaćete podršku okoline. Prihvatićete posao koji će od vas zahtijevati sposobnost donošenja odluka i ujedno povećati stepen odgovornosti. Samci bi mogli uživati u čarima ljubavi preko interneta i s nekim se strastveno dopisivati.

Ribe


Radićete mnogo i biti zadovoljni učinjenim, čak iako rezultati nisu odmah vidljivi. Intuitivno ćete znati da je ovo vrijeme vaših malih i velikih pobjeda. Bićete zaokupljeni ljubavnim ili finansijskim problemima rodbine ili bliskih prijatelja. Pokušavaćete im pomoći i upozoriti ih na greške te biti srećni ako vas budu poslušali.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info