Dnevni horoskop za 26.02.2020.

0

Ovan


Bićete skloni promjenama raspoloženja i reagovati na stimulacije iz okoline pa vam se savjetuje energičnija i redovnija fizička aktivnost. Ukrasite radni prostor biljkama i slikama, jer će to pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Neko je zainteresovan za vas, ali biste pogrešnim pristupom mogli upropastiti dobre izglede.

Bik


Posvetite se poslovima u kojima je bitna energičnost i brzina reakcija. Najviše ćete briljirati u trgovinskim djelatnostima pa ćete kupca uvjeriti da je vaš proizvod upravo ono što mu treba. U ljubavi će biti dinamično – biće romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstava na putovanjima i seminarima.

Blizanci


Ukažite više povjerenja partneru. Neutemeljene sumnje pridonijeće međusobnom udaljavanju. Borite se za ljubav i ne tražite utjehu u flertu. Uzmite sebi dovoljno vremena za dovršavanje planiranih obaveza. Kontakte sa starijima i komšijama svedite na minimum, jer nisu isključene razmirice.

Rak


Odlični planetarni uticaji nagovještavaju porast društvenih zbivanja, susreta i veselih druženja. Zavidna količina energije i intelektualne nadmoći, omogućiće vam lako ostvarivanje ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju niste dugo vidjeli. Ako se radi o nekom u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje.

Lav


Vaš ljubavni život ušao je u mirnije vode, iako to ne znači da ste njime zadovoljni. Pažnju vam zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom dodatno vas nervira. Mogući su problemi oko kredita, žiranata ili nekih dugova. Neko na koga ste računali neće se držati obećanog dogovora.

Djevica


Mnogo toga će se pokrenuti s mrtve tačke zahvaljujući vašoj inicijativi, ali i planetarnoj podršci. Poći će vam za rukom da pravilno usmjerite svoju kreativnost i poslovnost te nekoga zadivite talentima. Uticaj Mjeseca istaknuće vaš senzibilitet i emocije pa ćete prema partneru biti nježni i zavodljivi. Znaćete probuditi vatru u odnosu.

Vaga


Moguć je početak ljubavne romanse u radnoj sredini. Ipak, neke kolege će vas nervirati svojim savjetima i uplitanjem u vaš intimni život. Nastojaćete realno razmotriti odnos s partnerom, ne skrivajući se iza iluzija. Ukućani će vam zamjeriti na novčanim odlukama i usprotiviti se vašem odnosu prema zajedničkim stvarima.

Škorpija


Prijateljstva ili planovi započeti u prošlosti prolaziće kroz manju krizu. Preispitivaćete svoju ulogu u njima i nećete biti naročito zadovoljni pa ćete pokušati nešto promijeniti. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti svoj društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti.

Strijelac


Od napornog radnog dana rasteretite se u dobrom društvu. Moguće je poznanstvo koje će se razvijati polako, kroz razgovor i ne baš česte susrete. Ipak, ako budete strpljivi, s vremenom će se odnos razviti. Prijatelju u nevolji daćete dobar savjet, zahvaljujući svojoj odličnoj intuiciji i objektivnosti.

Jarac


Planete pojačavaju vašu ljubavnu energiju pa biste u svoj život mogli pustiti osobu s kojom ćete proživjeti uzbudljive trenutke. Imaćete dovoljno samopouzdanja i odvažnosti da prihvatite rizike kojima inače niste skloni. Mnogi će vam pozavidjeti na sposobnosti uživanja u životu, koja vam omogućuje da izbjegnete probleme.

Vodolija


Najbolje od sebe daćete u poslovima gdje se traže improvizacija i brze reakcije. Izgladićete nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore na neka bitna pitanja. Međutim, u porodici nećete naići na dovoljno razumijevanja. Stariji ukućanin postaće vrlo naporan i zahtijevati više pažnje za koju ćete imati premalo vremena.

Ribe


Shvatićete šta morate uraditi ukoliko želite ostvariti cilj poslovne ili ljubavne prirode. Neće vam nedostajati hrabrosti. Uživaćete u flertovanju, a neki bi se mogli zaljubiti u duhovitu osobu. Razveseliće vas priliv novca ili isplata honorara, ali nemojte odmah sve potrošiti. Ako kupujete u nečijem društvu, nemojte dozvoliti da vas ta osoba nagovori na nepotrebne troškove.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info