Vodolija: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će početkom marta praviti kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na teškoće i zastoje u tajnim pregovorima i usporavaće vas konkurencija koja će uspjeti da privuče više klijenata ili kupaca. Biće neophodno da osmislite bolju strategiju, ali će vam nedostajati adekvatne ideje, kao i ljudi koji bi vam pomogli da to sprovedete u djelo.

Merkur će se retrogradno vratiti u vaš znak, što će vam pomoći da reorganizujete vaše planove i da razradite neke ideje koje ste ranije pokušali da isprobate. Ovog puta će vam uspjeti da nađete način da efikasnije i brže riješite veći dio zaostalih radnih zadataka.

Venera će 5. marta ući u znak Bika i donijeće vam mogućnosti da razradite jednu ideju koja bi vam pomogla da efikasnije dovršavate radne zadatke u predviđenom roku. Biće potrebno da više vremena posvetite tome kako biste sve razradili do nivoa kada bi moglo da funkcioniše lako i bez teškoća. Merkur će 10. marta krenuti direktno i uspjećete da se bolje organizujete u svemu što ste planirali, a što je nailazilo na teškoće. Vaše stručne sposobnosti će biti tražene.

Sekstil Sunca sa Jupiterom i Plutonom će vam omogućiti da, koristeći tajne kanale, uvećate zaradu. Merkur će 16. marta ući u znak Riba, gdje je u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem i da izbjegavate velika i nova ulaganja, jer nećete dovoljno realno sagledavati trenutne tokove novca.

Konjunkcija Marsa sa Jupiterom donosi vam nove izazove i mogućnost pokretanja nečeg što ste pripremali u tajnosti, a što bi vam moglo omogućiti veliki uspjeh i zaradu, ali uključuje i rizike. Saturn će 22. marta ući u vaš znak. Kako je Saturn ovdje snažan i u sjedištu, donijeće vam napredak u karijeri i stabilne pozicije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, bićete skloni da idealizujete voljenu osobu i da zanemarujete nedostatke koji mogu da dovedu do tajni i nepovjerenja u vašem odnosu. Potrudite se da više vremena provodite zajedno i da izgradite bolji osjećaj za potrebe i raspoloženja vašeg partnera. Prijaće vam intimni trenuci i vrijeme koje ćete posvetiti jedno drugom.

U drugoj polovini mjeseca ostvarićete jedan zajednički cilj i to će vam donijeti stabilnost u vezi, a bićete i u mogućnosti da uvećate zajedničke finansije. Provodićete vrijeme u prijatnim razgovorima gdje ćete planirati zajedničko vrijeme i akcije. Prijaće vam da odete na poneko kraće putovanje za vikend i lijepo se provedete.

Ako ste slobodni, očekuje vas dinamičan mjesec na polju emocija. Upoznaćete više osoba koje će vas privući, ali ne u dovoljnoj mjeri da biste nekoga izdvojili i odlučili se da uđete u emotivnu vezu. Iskoristićete ono što možete da dobijete.

Sa jednom osobom ćete otići na putovanje, sa drugom ćete imati odlično slaganje u intimnim odnosima, ali ne i u ostalim stvarima koje su važne za skladnu vezu. U trećoj dekadi marta upoznaćete nekog ko će posjedovati dovoljno osobina koje vam odgovaraju za vezu.

Nešto starije Vodolije će pažljivo pripremati teren za zavođenje osobe koja im se dopada. Saznaćete šta vašu simpatiju privlači i pružićete joj upravo ono što će je privući. Počećete da se viđate i ubrzo ćete postati emotivno i intimno bliski.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja, a najviše od svega će biti neophodno da svakog dana radite vježbe za bolju cirkulaciju, kao i da praktikujete psihofizičku relaksaciju.

Cirkulacija u predjelu stopala će vam biti loša pa bi bilo dobro da obavite pregled krvnih sudova. Reumatske tegobe su moguće, kao i pojačana osjetljivost na stres. Prijaće vam više boravka u prirodi.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina i proteina. Na prvom mjestu je važno da svakog dana uzimate za doručak ovsenu kašu, pšenične klice ili integralne žitarice sa jogurtom.

Jedite što više voća, posebno jabuke, mandarine, banane, kivi i avokado. Od povrća uzimajte mrkvu i zelenu salatu. Ribu jedite često. Izbjegavajte slatkiše.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info