Strijelac: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera početkom marta pravi kvadrat sa Saturnom i donosi vam zastoje na polju novca. Mogući su povećani troškovi. Budite štedljivi i izbjegavajte rizične finansijske poteze i rizične investicije. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i činiće vam nedovoljno organizovanima. Bićete primorani da odložite pregovore oko novih projekata i biće neophodno da vaše planove drugačije postavite.

Venera će 5. marta ući u znak Bika gdje je u sedištu. Pružiće vam se mogućnost da proširite ponudu vaših usluga, ali ćete nailaziti na neočekivane situacije koje će opet zahtijevati drugačije postavke i nalaženje novih idejnih rješenja kako biste savladali prepreke.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom donijeće vam bolji osjećaj kako da postignete na vrijeme veliki obim poslovnih obaveza. Vaše rukovodeće sposobnosti i osjećaj kako da pristupite kolegama, saradnicima i klijentima će vam pomoći da ostvarite planirano. Merkur će 10. marta krenuti direktno i moći ćete da nastavite ranije prekinute i odložene pregovore. Uspjećete da se bolje organizujete i da lakše planirate.

Sekstil Sunca sa Jupiterom i Plutonom će vam omogućiti da uvećate zaradu kroz poslove koji su povezani sa energetskim resursima, investicijama i industrijom. Merkur će 16. marta ući u znak Riba, gdje je u izgonu, što će vas usporiti u postizanju rokova, jer ćete postati dezorganizovani. Konjunkcija Marsa sa Jupiterom zahtijevaće više napora od vas kako biste uspjeli da skupite sredstva za pokretanje novih projekata.

Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta i otvoriće vam mogućnosti da započnete jedan veliki i dugoročni posao na polju komunikacija, saobraćaja ili trgovine. Ostvarićete uspjeh i uvećanu zaradu kroz polje usluga. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, komunikacija sa voljenom osobom će biti otežana u prvoj dekadi marta. Neki nesporazumi, koje ste već imali, će se ponoviti i bićete primorani da se oko nečega ponovo dogovarate sa partnerom. Uspjećete da ovog puta postignete dogovor tako da više ne bude nejasnoća pa će i dalji nesporazumi biti izbjegnuti. Imaćete više strpljenja da rješavate nejasnoće.

Merkur će 16. marta ući u znak Riba, gdje je u izgonu, što će dovesti do otežane organizovanosti oko kućnih i porodičnih obaveza. Vaš partner i članovi vaše porodice će imati prigovore na vas, jer će smatrati da im ne poklanjate dovoljno pažnje. Na sreću, imaćete ideje kako i oko čega je najviše potrebno da se angažujete, što će ih učiniti zadovoljnim.

Ako ste slobodni, osjećaćete potrebu da upoznate nekoga ko vas može razumjeti i sa kim možete provoditi zajedničko vrijeme u prijatnim razgovorima o raznim temama. Sredinom mjeseca ćete upoznati osobu koja je nemirne prirode i koja će vam otvoreno pokazati naklonost.

Dopašće vam se način na koji vam ta osoba pristupa i zaljubićete se. Počećete da izlazite i često da se viđate. Vaša nova simpatija neće biti previše komunikativna, ali će imati dobar osjećaj za vas, vaše potrebe i raspoloženja.

Nešto stariji Strijelci će upoznati osobu sa kojom će moći da dijele interesovanja i ubrzo će doći do obostrane privlačnosti. Provodićete zajedničko vrijeme u prijatnim razgovorima i aktivnostima. Do kraja mjeseca ćete biti u skladnoj vezi.

Zdravlje. Venera, koja vlada vašim poljem zdravlja, će od 5. marta biti u svom sjedištu, u znaku Bika. To će vam donijeti stabilno zdravlje, poboljšaće vaš imunitet i navesti vas da preventivno djelujete kako biste svoje zdravlje održali stabilnim.

Najvažnije je da promijenite nešto u vašoj ishrani, tako što ćete izbaciti namirnice koje štete vašem zdravlju u cjelini.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži najvećim dijelom biljnu hranu, pretežno svježe voće, ali djelimično i sušeno. Svakog dana možete da uzimate pšenične klice ili ovsenu kašu sa jabukom, narandžom, bananom, sušenim smokvama, urmom i jogurtom.

Jedite sjemenke bundeve i suncokreta, indijski orah i kikiriki. Ribu pripremajte češće, uz krompir i masline.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info