Škorpija: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam donijeti teškoće i zastoje na polju usluga, posebno onih koje su povezane sa servisima za pomoć klijentima. Odnosi sa klijentima će vam biti otežani, a isto tako i pregovori u vezi daljeg razvoja važnih i velikih poslovnih projekata.

Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i otežavaće vam završetak pojedinih radnih zadataka u predviđenom roku. Neke rokove ćete morati da prolongirate i da se reorganizujete. Venera će ući u znak Bika 5. marta, a kako je ovdje u sjedištu, donijeće vam poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima. Bićete u mogućnosti da započnete nešto potpuno novo, kao i da sklopite nova poslovna partnerstva potpuno neočekivano i neplanski.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom vam donosi pogodnosti u pokretanju novog kreativnog projekta. Merkur će krenuti direktno 10. marta, što će vam olakšati da se bolje organizujete u dovršavanju zaostalih radnih zadataka. Mars će praviti sekstil sa Neptunom, što će vam dati dobar osjećaj za dogovore u vezi projekata gdje ste kreativno angažovani.

Merkur će 16. marta ući u znak Riba gdje je u izgonu. Ovo će vas usporiti u planovima i organizovanju ranije dogovorenog. Izbjegavajte da se upuštate u bilo šta što ne razumijete dobro i u čemu nemate iskustva. Mars pravi konjunkciju sa Jupiterom i Plutonom, što će vam donijeti više angažovanja u radnim sastancima i pregovorima. Započećete nove poslovne poduhvate i više ćete biti u pokretu. Saturn će 22. marta ući u znak Vodolije i otvoriće vam mogućnosti da pokrenete velike projekte vezane za industriju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, kvadrat Venere sa Saturnom, na početku marta, činiće vas povučenima i dovešće do prolaznog zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Ulaskom Venere u znak Bika i vaše polje ljubavi, vaš odnos sa partnerom će se poboljšati. Unijećete nešto novo u vašu vezu, što će vas oboje izvesti iz monotonije i posvetićete se zajedničkim ciljevima, što će vas zbližiti.

Venera će u drugoj polovini marta praviti skladne aspekte sa Neptunom, Jupiterom i Plutonom. Imaćete dobar osjećaj šta je vašem partneru potrebno kako bi vaša veza skladno funkcionisala i to ćete biti spremni da pružite. Pokazivaćete nježnost i iskrena osjećanja. Vodićete razgovore o raznim temama i praviti zajedničke planove. Otići ćete na izlet u prirodu.

Ako ste slobodni, početkom marta ćete se osjećati usamljeno i nećete nalaziti ništa što bi vas oraspoložilo. Niko neće uspjeti da vam privuče pažnju, jer niko neće imati dobar osjećaj za vaše potrebe u ljubavi.

Druga polovina marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je optimističkog duha, puna energije, magnetski privlačna, sa kojom ćete doživjeti prijatne romantične trenutke i obostranu zaljubljenost. Počećete da izlazite zajedno i uvidjećete da ne možete jedno bez drugog.

Starije Škorpije će odlučiti da odustanu od osobe koja ignoriše njihove pokušaje da joj se približe. Upoznaćete nekoga ko će vas privući svojim šarmom i ko će biti spreman da sa vama dijeli sklonost ka sportu i avanturama. Započećete vezu.

Zdravlje. Zdravlje ćete održavati tako što ćete biti često u pokretu, bavićete se svakodnevno fizičkim vježbama i rekreacijom i zdravo ćete se hraniti.

Prijaće vam da češće izlazite u prirodu, kad god vam lijepo vrijeme to dozvoli. Potrebno vam je više šetnji na čistom vazduhu. U trećoj dekadi marta bićete podložni disajnim smetnjama i virusnim infekcijama.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od doručka koji treba da sadrži integralne žitarice, ovsenu kašu ili palentu, sa dodatkom suvog grožđa, badema, jabuka i banana.

Jedite češće ribu, rotkvice, mladi luk, mrkvu, uz masline, maslinovo ulje i jabukovo sirće. Vašem organizmu će prijati i sočivo, proso, celer i zelena salata. Pijte više čaja sa medom i limunom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info