Ribe: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera na početku marta pravi kvadrat sa Saturnom. U odnosima sa saradnicima nailazićete na zastoje i teškoće zbog nedostatka sredstava, kao i zbog zaostalih dugovanja. Potrebno je da drugačije postavite finansijske odnose.

Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što će vam donijeti zastoje zbog nepredviđenih situacija na poslu i zbog nečega što ste previdjeli. To će vas usmjeriti na reorganizaciju planova i oduzeće vam dosta vremena kako biste nadoknadili propušteno i dovršili zaostale obaveze.

Venera će 5. marta ući u znak Bika gdje je u sjedištu i omogućiće vam da započnete nove pregovore u vezi poslova koje planirate da pokrenete. Zauzećete stav koji će vam donijeti uspjeh i imaćete nove ideje kako da postignete više uspjeha na poslovnim sastancima i prezentacijama.

Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku i donijeće vam dobar osjećaj za dobitne poteze, ali će u isto vrijeme i da vam donese i nejasnoće u odnosima sa osobama od autoriteta. Bićete skloni da svoju važnost previše naglašavate.

Merkur će krenuti direktno 10. marta i moći ćete da ubrzate rješavanje zaostalih radnih zadataka. Počećete da se izvlačite iz zastoja izazvanih propustima koje ste pravili u prethodnom periodu. Sekstil Marsa sa Neptunom će vam donijeti efikasniju saradnju sa važnim osobama koje će svojim uticajem omogućiti realizaciju vaših planova. Imaćete dobar osjećaj za dobitne poteze koji vam mogu obezbijediti uspon u karijeri.

Konjunkcija Marsa sa Jupiterom pružiće vam mogućnost da započnete saradnju sa inostranim partnerom što može da znatno uveća vaše finansije, ali to donosi i izvjesne rizike koje morate da prihvatite. Ulazak Saturna u znak Vodolije, 22. marta, donijeće van zaštitu od spletki i tajnih neprijatelja na poslu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur će se na početku marta retrogradno vratiti u znak Vodolije i vaše polje tajni, što će ponovo učiniti aktuelnim neka pitanja o iskrenosti i povjerenju u odnosu sa partnerom, a koja su vam već ranije pravila smetnje i nesuglasice u vezi. Bilo bi poželjno da se ozbiljno potrudite ovog puta da to riješite. Izbjegavajte neiskrenost i skrivanje činjenica od partnera.

Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, ući će 16. marta u vaš znak. Kako se tu nalazi u izgonu, vaš partner će početi u svemu da se više oslanja na vas, što u nekim trenucima može da vas optereti. Na sreću, to neće izazivati pretjerane nesuglasice. Potrudite se da nađete više vremena za druženje, zabavu i izlaske, kao i za intimne zajedničke trenutke.

Ako ste slobodni, početkom marta doći će do neočekivanog susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili u slobodnoj vezi, a koja će vas ponovo privući. Neko koga ste smatrali prijateljem i s kim ste imali do sada površan prijateljski odnos i povremena viđanja, počeće da vas privlači fizički.

Primijetićete da i bivši partner i prijatelj pokazuju interesovanje za vas i da su otvoreni za emotivno zbližavanje. Saznaćete kako je jedan od njih dvojice zauzet. Odlučićete sa za slobodnog.

Nešto starije Ribe će postati vrlo bliske sa osobom sa kojom se često viđaju u jednom udruženju, a koja je u braku. Ta osoba će pokazati veliku naklonost prema vama i želju da budete u tajnoj vezi. Pokušaćete, ali vam to ne garantuje uspjeh.

Zdravlje. Tokom prve dekade marta bićete osjetljivog i promjenjivog zdravlja. Imaćete visoku osjetljivost na stres, što će vas činiti sklonima nervnim, ali i neurološkim smetnjama.

Neophodna vam je svakodnevna relaksacija i više odmora. U drugoj polovini marta će vam zdravlje biti stabilnije i pojačaće se vaša vitalnost. Potrebno vam je više fizičkih vježbi.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od prvenstveno žitarica kao što su pšenične klice, ovas i raž, što možete uzimati u vidu kaše ili peciva, ali bez dodatka aditiva.

Svježe voće i povrće uzimajte u većoj količini i jedite ga svakodnevno. Meso i ribu jedite umjereno, a isto tako i mliječne proizvode. Izbjegavajte brzu hranu, delikatese i slatkiše. Pijte više vode.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info