Rak: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će na početku marta, iz vašeg polja posla, praviti kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Nailazićete na teškoće i zastoje u radu, kao i na komplikovane i zahtjevne klijente.

Merkur se 4. marta retrogradno vraća u znak Vodolije i donijeće vam teškoće na polju platnog prometa. Bićete pritisnuti dugovima koje nećete moći da riješite u roku. Venera će 5. marta ući u znak Bika gdje će praviti konjunkciju sa Uranom. Započećete saradnju koja će vam donijeti dobitke i koja će se odvijati na obostrano zadovoljstvo. Vaši saradnici će podržati realizaciju jedne vaše ideje koja će svima biti od koristi u poboljšanju zajedničkih poslova.

Merkur će 10. marta krenuti direktno i uspjećete da poboljšate platni promet i da riješite dio dugova koji su vas pritiskali. Sekstil Sunca sa Saturnom i Plutonom, u drugoj dekadi marta, donosi vam stabilno odvijanje poslova velikog obima koje radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima.

Mars će 20. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom. Pokrenućete zajednički posao sa jednim poslovnim partnerom koji će zahtijevati veća ulaganja i prihvatanje izvjesne doze rizika u pogledu isplativosti istog.

Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta, što će vam omogućiti da ostvarite stabilan platni promet i efikasniju naplatu vaših potraživanja. To će vam omogućiti da jedan dio novca usmjeravate na isplatu vaših dugovanja, a drugi dio da investirate u nove projekte.

Konjunkcija Marsa sa Plutonom će vas pokrenuti na akciju koja bi trebalo da vam donese veliki uspjeh na polju javnosti. Budite pažljivi u rukovanju novcem, jer ćete biti sposobni da ostvarite velike dobitke, ali i da uđete u velike troškove.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku mjeseca može doći do emotivnog zahlađenja između vas i voljene osobe. Nećete se slagati oko zajedničkih ciljeva koji su od primarne važnosti. Oko toga ćete imati različite stavove. U drugoj dekadi marta ćete uspjeti da riješite nesuglasice.

Druga polovina marta će vam biti dinamična na emotivnom polju. Vaš partner će prihvatiti prijedloge koje budete imali o adaptaciji zajedničkog doma, što će vam ispuniti zajedničko vrijeme. Osim što ćete uživati u zajedničkim aktivnostima, naći ćete dovoljno vremena da izlazite na mjesta koja oboje volite i gdje možete da se zabavite. To će vas ispuniti srećom.

Ako ste slobodni, početak marta donijeće vam razočarenje, jer ćete uvidjeti kako osoba koja vam se dopada ne obraća pažnju na vas. U pokušajima da priđete nekome ko vam bude djelovao privlačno, nailazićete na zid.

Tek u drugoj polovini mjeseca upoznaćete osobu koja će vam prva prići i pokazati naklonost. Otkrićete da vas ta osoba privlači, ali i da ima dosta različitosti između vas dvoje. Postaće vam izazov da budete bliski i prevaziđete prepreke. Uspjećete da se zbližite.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući i u koju će se zaljubiti. Osjećanja će biti obostrana, ali će prepreku predstavljati to što živite u različitim mjestima. Započećete emotivnu vezu na daljinu i tražiti načine da budete zajedno.

Zdravlje. Vaše opšte zdravstveno stanje će, u prvoj polovini marta, biti stabilno, ali je važno da izbjegavate pretjerivanje u životnim zadovoljstvima, kao i veće fizičke napore. Više se odmarajte.

Sredinom marta ćete biti podložni virusnoj infekciji, otežanoj cirkulaciji i kardio-vaskularnim smetnjama, kao što je povišen krvni pritisak. Izbjegavajte stresne situacije.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od integralnih žitarica, pšeničnih klica, raženih i ovsenih pahuljica koje možete kombinovati sa jogurtom. Ribu jedite često, nekoliko puta sedmično.

Što više svježeg, prijesnog voća i povrća je neophodno kako biste unijeli materije koje su potrebne vašem organizmu. Izbjegavajte slatkiše i brzu hranu. Uzimajte C i B vitamin.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info