Ovan: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom iz vašeg znaka i donijeće vam zastoje i teškoće u razvoju velikih i dugoročnih projekata. Nailazićete na velike izazove po vašu karijeru i trpićete pritiske od strane poslovnih partnera. Mogući su pravni problemi kao i odlaganja u vezi sklapanja važnih poslovnih ugovora.

Merkur će retrogradno da se vrati u znak Vodolije, čime će vam otežavati koordinaciju sa saradnicima. Na tom polju vas očekuju razni nesporazumi. 5. Marta će Venera ući u znak Bika, gdje je u sjedištu, a to će vam donijeti povoljne mogućnosti da ostvarite stabilnu zaradu i dobitke, jer ćete odgovornije upravljati vašim finansijama. Nove investicije će vam uvećati profit.

10. marta Merkur kreće direktno. Poboljšaćete odnose sa saradnicima i imaćete više uspjeha u timskom radu. Mars će 14. marta praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete dobar osjećaj koje poteze da povlačite kako biste ostvarili uspon u karijeri.

Merkur će 16. marta ući u znak Riba, gdje je slab. Obratite pažnju na sve što vam nije dovoljno jasno i čuvajte se spletki. Mars će 20. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju posla. Započećete novi projekat koji sadrži rizične investicije i koji vam ne pruža dovoljno fleksibilnosti. Moraćete da budete vrlo precizni i da poštujete rokove kako bi vam se isplatio.

Saturn 22. marta ulazi u znak Vodolije i donijeće vam mogućnost započinjanja nove saradnje koja će se pokazati dugoročno korisnom i isplativom. Trigon Venere sa Jupiterom omogućiće vam da uvećate vašu zaradu. Krajem mjeseca, konjunkcija Marsa i Saturna, činiće vas teškim za saradnju i previše zahtjevnim.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak marta donijeće vam prolazno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Nećete uspjeti da se uskladite oko zajedničkih ciljeva. Konjunkcija Venere sa Uranom, 8. marta, pokrenuće neočekivane promjene i motivisaće vas da u vašu emotivnu vezu unesete nešto novo, što će razbiti monotoniju. Vaš partner će vaše prijedloge prihvatiti sa oduševljenjem.

Druga polovina marta vam donosi više romantičnih i intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Pokazaćete svom partneru koliko ga volite i cijenite tako što ćete mu pokloniti nešto što za njega ima veliku vrijednost, koja se ne mjeri novcem. Trigon Venere sa Plutonom će pojačati vaše strasti i unijeti dinamiku u vaš odnos, što će izuzetno prijati vašem partneru.

Ako ste slobodni, u prvoj dekadi marta, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Uranom, doći će do neplaniranog susreta sa osobom koja je atraktivnog izgleda, senzualne prirode, puna zanimljivih ideja i prijedloga.

Izuzetno će vas privući, pokazaće otvoreno interesovanje da se emotivno zbližite i donijeće vam nova i dragocjena iskustva u ljubavi. U trećoj dekadi marta ćete oboje biti zaljubljeni i započećete emotivnu vezu. Vaša veza će biti vrlo duboka, puna strasti, dinamike i iskrene ljubavi.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih fizički privući i sa kojom će ući u intimne odnose koji će u početku biti neobavezni i povremeni. Pred kraj mjeseca ćete oboje početi razgovore o tome da napravite korak dalje i uđete u vezu.

Zdravlje. Tokom marta će vam i zdravlje i imunitet biti slabiji. Ako ste imali prehladu ili neku virusnu upalu, u prvoj dekadi marta bi simptomi mogli da se kratkotrajno vrate.

Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije. U drugoj polovini marta bićete podložni otežanoj cirkulaciji, disajnim smetnjama i bićete osjetljiviji na stresne okolnosti.

Hrana. Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu. Važno je da uzimate isključivo svježe namirnice.

Izbjegavajte konzerviranu hranu, suvomesnate proizvode, grickalice, kao i brzu hranu, jela sa roštilja i ona koja su pečena na ulju i pojačano začinjena. Jedite uglavnom svježe voće i povrće u vidu miješane salate, kao i integralne žitarice sa jogurtom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info