Lav: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom. Na zastoje ćete nailaziti u oblasti usluga, kao i u odnosima sa radnim kolegama i saradnicima. Poslovna putovanja odložite ako ste ih planirali. Merkur se 4. marta retrogradno vraća u znak Vodolije gdje će otežavati vaše dogovore sa poslovnim partnerima. Neke planove ćete više puta morati da korigujete. Sa klijentima ćete imati nesporazume.

Venera 5. marta ulazi u znak Bika i u vaše polje posla i karijere. Dobićete dobar osjećaj kako da ostvarite dobitke i umjećete da izvlačite najbolje od vaših zaposlenih, kao i od osoba sa kojima sarađujete, jer ćete imati dobar osjećaj za odnose sa drugima. Jednu plodnu ideju ćete upotrijebiti da započnete novi projekat koji vam može donijeti uspon na polju karijere i veću zaradu.

Merkur će 10. marta krenuti direktno i uspjećete da postignete konačne dogovore i sklopite nove poslove u saradnji sa jednim poslovnim partnerom. Druga dekada marta će vam donijeti dosta povoljnih mogućnosti za uvećanje profita i poboljšaće se vaš platni promet. Mars će praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da proširite ponudu vaših usluga, ali budite pažljivi prilikom procjene koliku sumu novca ćete u to da uložite.

Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta i donijeće vam mogućnost da sklopite jedan veliki i dugoročni posao koji obuhvata polje javnosti, ekonomije i marketinga. Trigon Venere sa Jupiterom, 28. u mjesecu, donijeće vam veliki uspjeh ako se bavite kozmetičkim uslugama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, osjećaćete manje nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Nedostajaće vam emotivna toplina i imaćete potrebu za više nježnosti, ali će vaš partner biti zaokupljen svojim poslovnim ciljevima. To će prouzrokovati prolazno zahlađenje. Do sredine mjeseca ćete uspjeti da se međusobno uskladite i imaćete više vremena za lijepe zajedničke trenutke.

Druga polovina marta donijeće vam velike mogućnosti da ostvarite zajedničke planove i ciljeve koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom. Oboje ćete se angažovati da stvorite bolje uslove za zajednički život. Unijećete nova interesovanja i nove zajedničke aktivnosti u vašu vezu, što će vam donijeti stabilnost na duži rok. Uvećaćete i zajedničke finansije.

Ako ste slobodni, vaši pokušaji da privučete pažnju osobi koja vam se dopada završiće se neuspjehom. Prva polovina marta će vam zbog toga biti pomalo prazna, ispunjena razočaranjem, ali će to biti kratkotrajno. Već oko sredine mjeseca ćete upoznati nekog ko će se pokazati prijemčivim na vaše flertovanje.

U početku će to biti samo poneki zajednički izlazak i dobra zabava, da biste neočekivano postali bliski i započeli vezu. Povezaće vas zajednička interesovanja, slični ciljevi i slične potrebe u ljubavi.

Nešto stariji Lavovi će se potruditi da osvoje osobu do koje im je stalo, ali će uvidjeti da uzalud troše vrijeme. Vaša simpatija će se držati hladno i na rastojanju. Ignorisaće vas, što će vas razočarati pa ćete se povući u sebe i odustati od osvajanja.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo pa je neophodno da se više odmarate i da izbjegavate bilo šta što može da vas iscrpljuje. Poželjno je da praktikujete svakodnevnu fizičku rekreaciju u vidu šetnje i lakših fizičkih vježbi.

Biće vam osjetljiv probavni sistem zbog čega vam je zdrava ishrana neophodna. Treća dekada mjeseca vam donosi dobro i stabilno zdravlje.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice biljnog porijekla i samo malo mesa, a više jaja, sira i ribe. Od povrća jedite brokulu, grašak, sočivo, grah, špinat i mrkvu.

Od voća uzimajte urme, sušene smokve, banane i ananas. Za dodatak ishrani uzimajte masline, morske alge, magnezijum i vitamin E i A. Izbjegavajte suvomesnate proizvode i grickalice.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info