Jarac: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom i usporiće vas u razvoju planova povezanih sa dugoročnim poslovima. Jedan rok ćete morati da pomjerite, jer će vam nedostajati sredstva. Merkur će se vratiti retrogradno u znak Vodolije i otežaće priliv novca na vaš račun. To će vas primorati da ponovo poradite na vašim finansijskim planovima i da unesete neophodne promjene.

Tokom prve dekade marta izbjegavajte nove investicije i budite štedljivi. Venera 5. marta ulazi u znak Bika gdje je u sjedištu. Ovo će povoljno uticati na razvoj vaših ideja kako da poboljšate svoje poslovanje i ostvarite bolji profit. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove projekte.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom donijeće vam bolji osjećaj kako da pristupite važnim osobama u pregovorima koje vodite i kako da izbjegnete moguće zamke. Merkur će 10. marta krenuti direktno pa ćete uspjeti da polako rješavate zaostala finansijska dugovanja.

Konjunkcija Marsa sa Jupiterom, u vašem znaku, staviće na test vaše sposobnosti da rukovodite sektorom za koji ste predloženi. To će za vas biti ozbiljan izazov, jer ćete morati da dokažete vaše vještine i preteknete ostale kandidate za tu funkciju.

Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta i otvoriće vam mogućnosti za nove dugoročne investicije koje bi vam mogle donijeti stabilnu finansijsku situaciju i omogućiti proširenje vaše poslovne ponude. Čak i ako uđete u pomalo rizične investicije, poslužiće vas srećne okolnosti. Bolja zarada i unapređenje su mogući.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, pružiće vam se mogućnosti da poboljšate vaš odnos sa voljenom osobom tako što ćete pokazivati svoje emocije češće nego obično i bićete spremni da pružate više podrške i razumijevanja. Aktivno ćete raditi na ostvarenju zajedničkih planova i naći ćete način da svom partneru ispunite jednu veliku želju. Poradićete i na uljepšavanju zajedničkog prostora u domu.

Druga polovina marta donijeće vam mogućnosti da češće putujete i odlazite na zajednička vikend putovanja. Očekuje vas zabava koju ćete oboje zajedno osmišljavati i u kojoj ćete uživati. Najviše će vas zanimati odlasci u prirodu, izlete, kao i u restorane gdje ćete moći da se opustite u intimnoj atmosferi. Pokazaćete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

Ako ste slobodni, prva dekada marta donijeće vam poznanstvo sa osobom koja je senzualne prirode, puna nesvakidašnjih i zanimljivih ideja, a koja će pokazati otvoreno zanimanje za vas. Otkrićete kako imate mnogo toga zajedničkog i da imate slične potrebe za zabavom.

Ubrzo će da se pojave i obostrane emocije. Doći će do postepenog emotivnog zbližavanja. Kako ćete jedno drugo snažno fizički privlačiti, strasti će biti pojačane pa pazite da to ne izmakne kontroli. Započećete skladnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će ostaviti pozitivan utisak na osobu koja im se dopada i počeće češće da se viđaju sa njom. Druga strana će biti više zainteresovana za strastvenu avanturu nego za ulazak u vezu, ali vama to neće mnogo smetati.

Zdravlje. Prva dekada marta donosi vam osjetljivo zdravlje. Bićete podložni prehladi, artritisu, reumatskim smetnjama i pojačanoj osjetljivosti na stres. Potrebno je da se više odmarate.

Od druge dekade pa do kraja mjeseca će vam zdravlje postepeno jačati. Poželjno je da se više krećete i da praktikujete povremene izlete u prirodu. Neophodan vam je čist vazduh.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže vlakna, kao što su grašak, grah, mrkva, mahune, brokula, krompir i kukuruz. Zelenu salatu možete svakodnevno imati na jelovniku.

Od voća će vam prijati jabuke, mandarine, grejpfrut i kivi. Za doručak vam se preporučuju zobene pahuljice. Ribu i bijelo pileće meso jedite redovno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info