Dnevni horoskop za 25.02.2020.

0

Ovan


Imaćete smisla za organizaciju i odgovorne poslove. Ukoliko se bavite kreativnim ili umjetničkim radom, bićete puni originalnih ideja, a mašte za stvaranje imaćete napretek. U sličnom duhu ponašaćete se i kod kuće pa ćete se prihvatiti preuređenja dječije sobe ili ćete zanimljivim dekoracijama pridonijeti ljepšem izgledu svog doma.

Bik


Očekuju vas nesporazumi u komunikaciji, kašnjenje i gužve. Uznemiravaće vas previše buke koju će stvarati ukućani. Uprkos porastu društvenih i porodičnih obaveza, pronađite malo vremena za sebe. U protivnom ćete osjećati nezadovoljstvo. Ako gajite simpatije prema osobi iz radnog okruženja, razmislite je li pametno produbljivati odnos.

Blizanci


Dan je kao stvoren za zabavu, društvene skupove, bavljenje sportom i aktivniji način života. Držaćete svaku situaciju pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav, posao ili međuljudski odnosi. Bićete fokusirani na cilj, a poslove ćete obavljati brzo i lako. Poći će vam za rukom da pronađete rješenje za jednu osjetljivu i složenu situaciju.

Rak


Povoljan Mjesečev položaj osnažiće vašu volju i vjeru u zacrtane ciljeve. Bićete motivisani na rješavanje dugo nakupljenih problema. Podmirićete novčani dug ili istraživanjem doći do upotrebljivih podataka. Neko će vam se odužiti za uslugu ili pruženu pomoć. Mogli biste potpisati ugovor o stalnom radnom odnosu.

Lav


Uticaj Mjeseca činiće vas osjetljivima pa ćete danas često mijenjati raspoloženje. Nepovjerenje prema saradnicima i provođenje samovolje moglo bi vam pokvariti reputaciju. Za razliku od posla, u ljubavi lakše ostvarujete željeno. Znaćete na koji se način približiti simpatiji i osvojiti njeno srce.

Djevica


Neriješeni problemi podstaknuće vas da ozbiljnije razmislite o budućnosti i posljedicama prošlih aktivnosti. Odnosi sa starijim ljudima ili osobama iz vaše prošlosti dobiće na važnosti. Nije isključeno da vas kontaktira bivši partner, nadajući se da biste mogli obnoviti vezu. Naći ćete se u dilemi, ali neka o svemu odluči vaše srce.

Vaga


Bićete okruženi ljudima i u centru zanimljivih zbivanja. Samopouzdanje će vam rasti, a mnogi će vam uputiti komplimente vezane za vaš lijep izgled ili poslovnu spretnost. Večernji izlazak, od kojeg nećete previše očekivati, prerašće u odličnu zabavu. S nekim ćete odmah pronaći zajednički jezik pa je flert na pomolu.

Škorpija


Moraćete odustati od nekih privatnih planova, a odnos s partnerom ući će u napetije razdoblje. Mogli biste se udaljiti jedno od drugog i umjesto da razgovarate, svako će se zadubiti u svoj svijet briga. Pridržavajte se rokova, planova i dogovora, ako ne želite da se dovedete u situaciju da se pred šefom opravdavate.

Strijelac


Od ranog jutra bićete dobro raspoloženi i orni za radne aktivnosti. Bićete konstruktivni, kreativni i fokusirani na cilj, a gorući problem riješićete jednim potezom. Moguća je neočekivana posjeta rodbine, prijatelja ili poziv iz inostranstva. Nesputano ćete izražavati osjećanja, ali možda ćete ih izraziti malo presnažno prema partneru, simpatiji.

Jarac


Intuicija će vam biti istaknuta, izvrsno ćete procjenjivati ljude pa ćete donositi ispravne odluke. Novi ljubavni počeci odvijaće se usporeno, uz otežavajuće okolnosti. Moguća je veza koju vaša bližnja okolina neće odobravati, smatrajući da zavređujete nekog boljeg. Ipak, niko i ništa neće moći uticati na vaš emotivni izbor.

Vodolija


Promjene na poslu i finansijska situacija mogli bi se odraziti na vaš odnos prema partneru, na vaše emocionalne interese i obrnuto. Prebacivaćete jedno drugom na neodgovornosti i izbjegavanju obaveza, ali sve će završiti pomirenjem i dogovorima. Na radnom mjestu bićete skloni nepromišljenim izjavama, koje će kolege pogrešno shvatiti.

Ribe


Zbog prevelike poslovne zauzetosti, zanemarili ste želje i potrebe bližnjih, ali i vlastite. Nemojte dopustiti kolegama da svoje poslove prebacuju na vaša leđa. Nezaposleni bi mogli naći novi izvor prihoda. U tome će vam pomoći prijateljske veze. Neki među vama će posjetiti stomatologa ili doktora i riješiti jedan veći zdravstveni problem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info