Djevica: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će početkom marta praviti kvadrat sa Saturnom. Budite pažljivi u rukovanju novcem i ne ulazite u nova zaduženja i kredite. Nailazićete na povećane troškove, posebno u poslovima koji su velikog obima i na duži rok. U jednom dijelu posla će vam nedostajati potrebna sredstva, što će dovesti do zastoja. Izbjegavajte ulazak u rizične poslove.

Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i donijeće vam zastoj na polju usluga. To će vas primorati da neke planove odložite. Komunikacija sa klijentima i radnim kolegama će biti otežana. Venera će 5. marta ući u znak Bika, gdje je snažna i u sjedištu, i praviće konjunkciju sa Uranom. Uspjećete da pokrenete jedan važan projekat tako što ćete dobiti neočekivanu podršku u vidu subvencija ili nekih drugih sredstava.

Budite pažljivi u javnim odnosima i poslovima, kao i u pogledu onoga što radite u saradnji sa poslovnim partnerima. Na ovim poljima moguće su teškoće u vidu propusta i grešaka zbog nečega što niste dovoljno jasno sagledali.

Merkur će 10. marta krenuti direktno. Na polju usluga ćete početi da ostvarujete bolje rezultate i izaći ćete iz teškoća na koje ste nailazili. Merkur će 16. marta ući u znak Riba i kako je tu u izgonu, budite pažljivi u javnim poslovima i dogovorima sa poslovnim partnerima.Saturn ulazi u znak Vodolije 22. marta i pokreće vas da započnete ambiciozan projekat u oblasti usluga.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi marta imaćete pojačanu sklonost da idealizujete voljenu osobu. Ono što ne budete razjasnili između vas dvoje može da pokrene nesuglasice i komplikacije. Ako budete pružali više pažnje vašem partneru, biće vam jasno šta želi od vas. Bićete spremni da pružate osjećanja i nježnost.

U drugoj polovini marta, vašem partneru ćete pružati strastvenost, nježnost i romantiku, ali pazite da strasti ne postanu prejake. Izbjegavajte flertove i nekorektne postupke prema partneru, posebno izbjegavajte laži. U trećoj dekadi marta doći će do zbližavanja i unijećete više harmonije u vašu vezu. Prijaće vam odlazak na zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni, mart će vam biti prilično dinamičan na polju emocija i donijeće vam nekoliko prilika za ulazak u novu emotivnu vezu. Upoznaćete više od jedne osobe, a koje bi mogle da budu ozbiljni kandidati za novog partnera.

Osjećaćete privlačnost prema svakom od potencijalnih partnera koji vam otvoreno pokaže interesovanje, ali ćete već nakon nekoliko susreta primijetiti da se u mnogo čemu razlikujete. Tek krajem mjeseca će se izdvojiti neko ko će uspjeti da vas osvoji svojom spontanošću.

Nešto starije Djevice će se suočavati sa sopstvenom sitničavošću i pasivnošću na polju emocija. Jedna osoba će uporno pokušavati da vam se emotivno približi. Mada ćete biti zainteresovani, ponašaćete se zahtjevno i hladno i obeshrabrićete je.

Zdravlje. Bićete osjetljivog zdravlja u većem dijelu marta. Ako ste imali prehladu u prethodnom periodu ili neki vid disajnih tegoba, čak i ako ste biti previše nervno napeti i osjetljivi na stres, potrebno je da se pripazite, jer bi simptomi mogli da se ponove.

Stabilnije zdravlje vas očekuje u trećoj dekadi marta. Manje smetnje su moguće u predjelu zglobova u vidu bolova.

Hrana. Potrebno je da vaša ishrana sadrži više integralnih žitarica, orašastih plodova i voća. Jedite bundevine i lanene sjemenke, lješnik i orahe, uz ovsene pahuljice, pšenične klice, jabuke, narandže i borovnicu.

Svakodnevno vam je potreban jogurt i kiselo mlijeko. Bar dva puta sedmično jedite ribu, posebno pastrmku i skušu. Izbjegavajte suvomesnatu i brzu hranu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info