Blizanci: Mjesečni horoskop za MART 2020. godine

0

Posao. Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom i otežavaće vam protok novca i odnose sa saradnicima. Budite pažljivi sa investicijama, posebno u velike i dugoročne projekte.

Merkur će 4. marta retrogradno da se vrati u znak Vodolije, zbog čega ćete trebati da mijenjate vaše planove u vezi novih radnih zadataka. Jedno poslovno putovanje ćete morati da odložite, ali ćete s druge strane uspjeti da postignete bolju kooperaciju sa saradnicima.

Venera će 5. marta ući u znak Bika gdje će praviti konjunkciju sa Uranom i omogućiće vam da pokrenete realizaciju jednog plana koji ste pripremali u tajnosti, a koji sadrži niz konstruktivnih ideja. To će vam omogućiti da poboljšate poslovanje i preteknete konkurenciju.

Sunce 8. marta pravi konjunkciju sa Neptunom, što će vam otvoriti mogućnost da pokrenete novi kreativni projekat, ali ujedno ukazuje na opasnost da loše procijenite vaše mogućnosti u odnosu na trenutne okolnosti. Merkur 10. marta kreće direktno. Bićete bolje organizovani u sprovođenju planova u djelo.

Mars će 14. marta praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete dobar osjećaj za dobitne poteze na polju platnog prometa, kao i u slučaju da je potrebno da podignete kredit. Očekuje vas veći obim platnog prometa i bolja zarada.

Merkur će 16. marta ući u znak Riba i vaše polje posla, a kako je tu u izgonu, budite pažljivi sa planovima, jer vam grandiozni planovi neće uspjeti. Sekstil Sunca sa Saturnom pomoći će vam da ostvarite više stabilnosti i da poboljšate odnose sa saradnicima. Saturn 22. marta ulazi u znak Vodolije i otvara vam mogućnost da proširite poslovnu ponudu kroz saradnju sa inostranim partnerima i obrazovnim institucijama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini marta doći će do ostvarenja zajedničkih ciljeva koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom i u vezi kojih ste oboje uložili vrijeme i energiju. Osjećaćete se oboje zadovoljno i ispunjeno. Uspjećete da uvećate zajedničke finansije i jedno drugom ćete u svemu pružati podršku.

Konjunkcija Marsa sa Jupiterom, u trećoj dekadi marta, motivisaće vas da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Dobro bi vam došle promjene u zajedničkom domu, kao što su adaptacije ili kupovina nečeg novog. Trigon Venere sa Jupiterom će vam krajem mjeseca donijeti više intimnih trenutaka. Imaćete vremena samo za vas dvoje, što će vas zbližiti.

Ako ste slobodni, susret sa osobom koja će vam pokloniti pažnju i sa kojom ćete se već pri prvom susretu dobro zabaviti, ispuniće vas optimizmom i nadom da se između vas dvoje može dogoditi nešto više od slučajnog i prolaznog poznanstva.

U početku, druga strana neće ohrabrivati vaše nade, ali će biti otvorena za zabavu i izlaske. U trećoj dekadi marta ući ćete u intimne odnose i ubrzo nakon toga, već do kraja mjeseca, pojaviće se i emocije. Započećete skladnu vezu koja može da bude duga .

Stariji Blizanci će upoznati osobu koja će im odgovarati kao emotivni partner. Osjećanja će biti obostrana. Zaljubićete se, počećete da se viđate i do kraja mjeseca nećete moći jedno bez drugog. Ući ćete u vezu i bićete oboje srećni.

Zdravlje. Potrebne su vam vježbe za leđa i uopšte je važno da se bavite svakodnevnim fizičkim aktivnostima. To može da bude i duža šetnja.

Mada će vam zdravlje biti uglavnom stabilno, bićete osjetljivi u predjelu koljena, butina i zglobova, gdje možete osjećati povremene bolove. Više se odmarajte. Izbjegavajte duži boravak na vazduhu kada je povišeno zagađen.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su najvećim dijelom biljnog porijekla, a koje je najbolje da jedete svježe ili samo blago kuvane na pari.

To su cvekla, mrkva, brokula, kupus, a od voća narandže, banane, jabuke, urme i avokado. Povremeno jedite morsku ribu. Uzimajte magnezijum, kalcijum i D vitamin. Izbjegavajte brzu hranu i slatkiše.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info