Ove cipele će vam dati skupocjen stajling (a danas su na sniženju)

0

Određeni komadi garderobe uvijek vam mogu pomoći da vaš stajling podignete na jedan viši nivo, ali u tom smislu ne bi trebalo da zapostavljate ni asesoare, a posebno ne obuću.

Upravo obuća, na veoma jednostavan način, može od sasvim obične kombinacije napraviti fantastičnu, a to je slučaj i kada je riječ o ovim cipelama.


Dezen zmijske kože možete pronaći na mnogobrojnim asesoarima i modelima obuće, mada ni komadi garderobe nisu izuzetak. On je i dalje najpopularniji dezen koji nam dolazi iz životinjskog carstva pa cipele, ukrašene pomenutim dezenom, jedan su od najboljih načina da unesete male, ali značajte promjene u svoj svakodnevni stajling, a sve s ciljem postizanja modernijeg izgleda.

Bitno je napomenuti kako vam upravo ovaj dezen može pomoći da dobijete i pomalo glamurozan i skupocjen stajling (naravno, poželjno je da ostatak kombinacije ne bude dezeniran), a ove cipele bez problema možete nositi u svim prilikama. Pored toga, one se i veoma dobro slažu sa gotovo svim komadima garderobe.

Odlična vijest je to što su ove moderne cipele od danas na sniženju pa ih možete nabaviti po cijeni od 34.20 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info