Dnevni horoskop za 20.02.2020.

0

Ovan


Bićete vrijedni i radišni već od samoga jutra. Neki pripadnici znaka će se prihvatiti generalnog spremanja i kreativno urediti svoj dom. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju od nevjerstva – pazite na svoje postupke i odluke! Na zdravlje pripazite, mogla bi vas mučiti bolna kičma. Razmislite o joga vježbama koje bi vam višestruko koristile.

Bik


Krasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici pokušaće vam narušiti ugled i uvući vas u intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti, koju pokreće Mars, učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.

Blizanci


Omiljenost među prijateljima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada i kako krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum s partnerom, znaćete šta trebate reći ili uraditi da situaciju razjasnite, a da se partner ne nađe uvrijeđen ili ljut.

Rak


Bićete razdražljivi i nestrpljivi. Izbjegavajte rasprave, čak iako se budete osjećali izazvani da na njih odgovorite. Mogla bi se pojačati napetost s partnerom, a uzrok će biti vaša šutljivost i nespremnost za razgovor. Ako čujete trač o nekome ko vam je drag i blizak, možda je najbolje da sve zadržite za sebe.

Lav


Ako budete spremni na saradnju, otvoriće vam se niz novih mogućnosti. Ukoliko očekujete poziv iz inostranstva, a koji se tiče posla ili obrazovanja, dočekaćete ga spremni. Bićete privlačni suprotnom polu, a to će vas odvesti u uzbudljivu ljubavnu avanturu. Međutim, nećete biti u potpunosti zadovoljni. Nedostajaće vam osjećaj sigurnosti.

Djevica


Stres će vas “čekati” na svakom koraku. Neće vam poći za rukom da pronađete zajednički jezik s partnerom. Oboje ćete burno reagovati na izgovorene riječi i smatrati da ono drugo nije u pravu. Ne budite neprijateljski raspoloženi prema nekome ko vam je nesimpatičan, a nikad vam nije ništa loše uradio.

Vaga


Ni u najvećoj gužvi ili strci nećete gubiti prisebnost pa stres na vama neće ostavljati traga. Svi oni čija zanimanja zahtijevaju uvjerljivost i rječitost danas će biti naročito uspješni. Slobodni bi mogli primiti poruku od simpatije iz drugog grada ili će poznanstvo na facebook-u iz dobrog prijateljstva prerasti u ljubavno.

Škorpija


Riješićete problem vezan za porez, račune ili dugovanja. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili brakorazvodnu parnicu privesti kraju. Prihvatite poziv na izlazak i kafu s prijateljima, čak iako vam se nikud ne ide. Potrebno vam je da se malo udaljite od uobičajenih, rutinskih situacija koje vas čine nervoznima i bezvoljnima.

Strijelac


Hrabro i direktno ćete iznositi svoje stavove ne strahujući od posljedica ili nečije ljutnje. Nećete ništa prećutati pa će se mnogi koji su vam se zamjerili naći na udaru vaših kritika. Odnos s partnerom pogoršava se zbog uplitanja drugih u vaš brak ili vezu, ali takvima ćete znati pokazati gdje im je pravo mjesto.

Jarac


Upotrijebite maštu kako biste trenutke provedene s partnerom ispunili zabavom i akcijom. Imate preduslove za ljubavnu sreću, ali u ključnim stvarima ste previše neodlučni. Zaželjećete se odmora i mirnog života, ali nećete imati vremena za predah. Vodite računa o ishrani i nemojte piti previše kafe.

Vodolija


Ne nasjedajte na priče o uspjehu preko noći, a pogotovo ako se od vas danas traži da uložite teško stečeni novac u neke sumnjive projekte. Nesporazumi u komunikaciji, potreba da se laži iznesu na vidjelo, samo su mali dio onoga s čim se danas susrećete. Okrenite se dragim ljudima koji od vas ne očekuju materijalnu korist. Obavezno se konsultujte i pitajte za tuđe mišljenje.

Ribe


Obaveze i potrebe bližnjih postaće vam teret. Potrebno vam je više samoće i da se pomjerite od burne svakodnevnice. Pronađite nešto što vas veseli. Mislite i na svoje potrebe, a ne samo na tuđe. Ljubavne spone biće čvrste i snažne, ali će biti i napetosti na koju ćete previše burno reagovati. Opustite se i ne tražite savršenstvo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info