Dnevni horoskop za 19.02.2020.

0

Ovan


Dokazaćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog prevladavanja problema. Samci, uradite ono što će privući pažnju simpatije i podstaknuti je da vam priđe. Odlična kondicija navešće vas da što više vremena provedete baveći se sportom. Najviše će vam goditi aktivnosti na otvorenom, bez obzira na vremenske prilike.

Bik


Imate dovoljno energije i snage za uspješno prevazilaženje prepreka. Djelovaćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Zabavljaće vas upoznavanje novih ljudi. Ipak, budite malo oprezniji i nemojte uzimati zdravo za gotovo sve što od nekoga čujete.

Blizanci


Imate odličnu koncentraciju i pamćenje pa je vrijeme povoljno za polaganje ispita i intelektualni rad. Smireno ćete reagovati u osjetljivoj poslovnoj situaciji, a nadređena osoba će vas pohvaliti. Ugodno iznenađenje i dobar provod očekuju vas tokom večeri. Partnera ćete uspjeti odvojiti od obaveza i privoljeti ga da bude više s vama.

Rak


Nećete dopustiti da se neko nepotrebno iskaljuje na vama. Ako vas druga strana ne bude razumjela, bićete spremni i na oštriji rječnik. Ljubavni život podređen je vašim sumnjama. Ako ste u dugoj vezi, ne sviđaju vam se partnerovi sve češći izlasci s društvom, a ako ste na početku veze, imaćete osjećaj da simpatija nije iskrena.

Lav


Zahvaljujući podsticajnom planetarnom uticaju, poboljšaće se vaš društveni ugled, a moguće je i poslovno napredovanje. Ništa vas neće moći zateći nespremne pa ćete uživati u avanturi, izazovu i svemu što život može učiniti uzbudljivim. Nekome od prijatelja pomoći ćete da osvoji osobu koja mu se sviđa.

Djevica


Slaba koncentracija ometaće vas u obavljanju posla. Trebaće vam više strpljenja i upornosti. Naći ćete se u trci s rokovima, u potrazi za nedostupnim ljudima i informacijama. Najbolje ćete raditi sami, ali to danas jednostavno neće biti moguće. Bićete traženi na sve strane, najčešće od onih koje biste najradije izbjegli.

Vaga


Biće vam važno da okolina vidi koliko ste savjesni i sposobni. Dijelićete savjete kolegama i uskakati upomoć čak i onda kad je od vas ne budu tražili. Neki će danas otputovati, posjetiti nekog ili otići u kupovinu i potrošiti mnogo novca.

Škorpija


Osvojićete simpatije uticajnih pojedinaca i podstaknuti njihovo zanimanje. Bićete uvjerljivi i spretno nametnuti ideje. Ako vodite porodični posao, mogli bi iskrsnuti problemi u vezi vlasništva ili novca. Nemojte pristati na uslove druge strane prije konsultacija sa stručnjakom. Ne požurujte tok novih veza. Pustite neka druga strana napravi prvi korak.

Strijelac


Ne dopustite da vas svojim problemima opterećuju oni koji nikad ne pitaju kako je vama. Zadržite odstojanje, jer će vas iscrpiti. Izbjegavajte veća društva. Vaše riječi će biti pogrešno shvaćene, zbog čega biste mogli ispasti čudni. Više brinite o sebi i svom zdravlju. Ako ste umorni i bezvoljni, ne bi bilo loše da provjerite željezo u krvi.

Jarac


Pred vama je dan ispunjen burnim svađama i strastvenim pomirenjima. Samci bi mogli naići na osobu s kojom, uprkos snažnoj privlačnosti, neće uspjeti pronaći zajednički jezik. Ipak, to je samo privremeno – kroz koji dan ljubavna situacija sasvim će se okrenuti u vašu korist. Na radnom mjestu neko vas ogovara – ignorišite ga!

Vodolija


Predstoje vam ljubavna zbivanja koja će vas zateći nespremne i poljuljati vaše stavove. Poznanstvo s nekim znatno starijim ili mlađim od vas, navešće vas da se zapitate kako vam se to dogodilo, ali ubrzo ćete shvatiti da je to snaga ljubavi. Ako već neko vrijeme razmišljate o promjeni posla, mogli biste dobiti konkretnu ponudu.

Ribe


Nećete uspijevati zadržati svoje mišljenje za sebe. Pripazite ipak šta govorite pred nadređenim, jer biste lako mogli biti pozvani na neugodan razgovor u četiri oka. Potrebe članova porodice stavićete ispred svojih. Biće vam najbitnije njima udovoljiti, ali s vremenom biste se ipak mogli osjećati nezadovoljno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info