MANGO: Ove pantalone su fantastične (a uopšte nisu skupe!)

0

Pantalone su i više nego dobrodošao komad garderobe tokom hladnih zimskih dana, a kako biste i ove zimske sezone izgledale fantastično, birajte neki od sljedećih modela MANGO pantalona. Veoma su moderni, a nećete morati izdvojiti mnogo novca da ih priuštite.

Karirane pantalone


Tokom svake sezone, određeni trendovi su u prvom planu, ali ipak neke od njih možete nositi tokom svih sezona. Kada je riječ o dezenima, karirane pantalone možete uvijek nositi, bilo ljeto ili zima, a jedino je bitno da birate modele koji su prilagođeni datoj sezoni. Šta to znači? Pa, tokom zime, birajte karirane pantalone koje su skrojene od nešto toplijih materijala. Takve su i ove MANGO pantalone – sitni karirani dezen odlično se može iskominovati čak i sa određenim drugim dezenima, a sigurno će vam osvježiti stajling. Cijena? 39.95 KM.

Pantalone od somota


Somot je veoma poželjan materijal tokom hladnijih dana pa zimska sezona sigurno nije izuzetak. Pantalone od somota moderni su komad garderobe koji možete nositi u svim prilikama, a takav je slučaj i sa ovim teget MANGO pantalonama koje možete kominovati sa tako mnogo drugih komada garderobe, bez obzira na to od kojeg su materijala. Cijena? 49.95 KM.

Zimske kilote


Kilote su veoma popularan model pantalona tokom proljetne i ljetnje sezone, a ove zime možete birati modele koji su prilagođeni nešto nižim temperaturama. Riječ je o kilotama koje su skrojene od toplijih materijala, a koje se tako dobro slažu sa svim užim modelima čizmi do koljena (naravno, čizme idu ispod pantalona). Cijena? 48.95 KM.

Pantalone sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom veoma su moderni i popularni, a posebno su poželjni kod nešto nižih dama i dama koje su obdarene oblinama. Jedan od njih, koji možete nositi ove zimske sezone, su i ove MANGO pantalone sa visokim strukom, a koje dolaze sa pojasom. Cijena? 49.95 KM.

Moderno odijelo


Ukoliko imate bar jedno odijelo, onda vam je sasvim jasno kako možete dobiti mnogobrojne kombinacije kombinovanjem pantalona i blejzera sa drugim komadima garderobe. Međutim, ne morate nabavljati odlijelo da biste to postigle – biće dovoljno da nabavite ove moderne pantalone, a koje se veoma lako mogu uklopiti u svaki stajling. Cijena? 59.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info