Orsay: 5 najmodernijih haljina ove sezone

0

Jedno je sigurno: haljina je komad garderobe koji veoma rado nosimo tokom svih sezona, a kako biste i ove zime imale privlačan i moderan stajling pobrinuo se modni brend Orsay. Upravo sljedećih pet haljina su pravi hit ove zime.

Zimske tufne


Neke žene ih obožavaju, a neke ih zaobilaze u širokom luku – da, to je jednostavno tako – ali tufne su ipak, gotovo pa uvijek, dobrodošle. Zašto? Iz jednostavnog razloga što nikada nisu demode, mogu vam pomoći da na veoma jednostavan način osvježite stajling, a dokaz za to je i ova prekrasna Orsay haljina koja je ukrašena tufnama.

Rebrasti dezen


Rebrasti dezen je već par sezona jedan od vodećih trendova, a situacija se ne mijenja ni ove zime. Možete ga pronaći gotovo na svim komadima garderobe, a haljine svakako nisu izuzetak. Ova prekrasna Orsay haljina dovešće vas u centar pažnje, gdje god se pojavite ove zime, a sigurno će vam razvedriti i najtmurniji zimski dan.

Klasični kolor bloking


Kolor bloking (ili kombinovanje kontrastnih boja) trend je koji, ponekad, može biti i veoma rizičan, a kako biste “igrale” na sigurno (posebno ako niste vične kombinovanju različitih nijansi), Orsay se pobrinuo i za to – birajte crnu haljinu koja je ukrašena bijelim detaljina. Ovdje je riječ o klasičnom kolor bloking trendu – jednostavan, a opet veoma upečatljiv.

Džemper haljina


Tokom zimske sezone, jedna od najpopularnijih haljina je džemper haljina ili pletena haljina. Veoma dobro će vam doći tokom hladnih zimskih dana, a u zavisnosti od modela, možete je nositi u svim prilikama. Kako bi sve bilo što ženstvenije i privlačnije, birajte Orsay džemper haljinu koja je u prekrasnoj nijansi puder ružičaste.

Plisirana haljina


Pravi klasik – plisirana haljina još je jedan od trednova koji su se vratili na velika vrata prije par sezona, a njena popularnost ne jenjava ni ove zime. Ovo je još modernija verzija popularne plisirke, jer je plisiran samo njen donji dio, odnosno suknja, a nešto više postavljen struk čini ovu Orsay haljinu idealnim izborom i za nešto niže dame – pomoći će vam da vizuelno izgledate više pa čak i vitkije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info