Dnevni horoskop za 13.02.2020.

0

Ovan


Mnogo ćete maštati i razmišljati u samoći. Poslovni planovi biće usmjereni na pripremanje terena za ono što tek dolazi. Mnogo ćete naučiti ili spoznati o sebi iz postupaka drugih ljudi. Ljubavni partner mogao bi vam zamjeriti da previše prigovarate i po svaku cijenu nastojite ostvariti svoje želje. Razmislite koliko je u pravu.

Bik


S prijateljima ćete poslovati, razgovarati o bitnim životnim pitanjima ili putovati. Uključićete se u neke grupe, društva ili timske projekte. Učenje vam neće predstavljati problem. Neplanirani susret sa starom ljubavi oduzeće vam unutrašnji mir.

Blizanci


Nije preporučljivo ništa naglo prekidati ili donositi odluke kojima nešto radikalno mijenjate. Bolje je energiju usmjeriti na što kvalitetnije podmirenje privatnih i profesionalnih obaveza. Moraćete biti pažljiviji s djecom, ukućanima i više cijeniti trud koji bližnji ulažu da bi vama bilo dobro. Bićete opterećeni kućnim poslovima.

Rak


Iako će put do cilja biti trnovit, na kraju ćete se sa osmijehom prisjećati teškoća koje ste savladali i uživati u dostignućima. Za neke će to biti zagrljaj drage osobe, poslovni uspjeh ili nešto treće. I prijatelji su vas se poželjeli. Nedostaje im vaša pokretačka energija. Samcima predstoji susret pa bi mogli izgubiti status samotnjaka.

Lav


Rokovi će vas prisiliti da se ozbiljnije prihvatite posla. Činiće vam se da ste kratki s vremenom pa ćete pokušati naći prečice, što nije uputno. Na kraju ćete izgubiti više vremena nego da ste mirno radili. Privlačiće vas osobe i situacije koje bi, ako im se prepustite, u vaš život mogle unijeti dosta nemira.

Djevica


Da biste što uspješnije poslovali, moraćete se bolje organizovati. Izbjegavajte konfliktne poslovne situacije, posebno ako imate neraščišćene odnose s kolegama. Mnogo stresa i neizvjesnosti mogli bi vam donijeti nesanicu i glavobolju. Obratite pažnju na donji dio leđa. Ukočenost bi mogla biti bolna, ali će dobra masaža pomoći.

Vaga


Nećete biti sigurni u ispravnost svojih postupaka ili odluka. Ako poslovna situacija nije obećavajuća, ipak ćete se spretno snalaziti u trenutnim okolnostima, naročito ako ste u novom okruženju ili imate novog šefa. Moguće su nesuglasice zbog novonastalog problema ili krivo prenesene informacije. U ljubavnom životu za sada nema promjena.

Škorpija


Izmijenićete svoje stavove prema životu. Postaćete samouvjereniji, jer ćete biti svjesni svojih prednosti. Razmislite o novim mogućnostima obrazovanja i širenju postojećeg znanja. Uživaćete u zajedničkim šetnjama sa simpatijom, dugim noćnim razgovorima i slučajnim dodirima koji će stvoriti slatku napetost.

Strijelac


Očekuje vas sređivanje porodičnih računa i drugačiji omjer snaga u vašem domu. Vremena za odmor i opuštanje biće malo. Mogli bi vas iznenaditi gosti pa ćete ostati budni do kasno u noć. Slobodni će biti skloni odnosima od kojih ne traže ništa osim malo dobre zabave. Ipak, neko bi vam se mogao početi sve više sviđati.

Jarac


Porašće vaš interes prema kretanju, promjeni, komunikaciji i učenju. Bićete aktivni, prepuni novih ideja i spremni na promjene od kojih ste prije okretali glavu. Ljubavna zbivanja mogla bi vas podstaknuti na kraće putovanje. Ako vaša simpatija živi u drugom gradu, dogovorićete susret.

Vodolija


Bićete izloženi kratkotrajnom naletu promjenjivog raspoloženja, ali šarm i prisebnost vam pomažu u raznim situacijama. Oslobodite se predrasuda i iskoračite iz zamišljenih okvira. Novim idejama steći ćete povjerenje partnera i onih koji prate vaš rad. Poželjećete strastvenu avanturu, a želja bi vam se mogla ostvariti.

Ribe


Koliko budete spremni da prihvatite neke ljude ili događaje, toliko će vam se otvarati zanimljivije situacije i u poslovnom i u privatnom životu. Novi poslovi donose i nove odgovornosti. Ukoliko se upustite u neizvjesnu poslovnu utakmicu, ubrzo ćete otkriti svoje prikrivene talente i dobiti pomoć od uticajnih osoba.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info