Ove elegantne sandale ćete nositi cijelo ljeto (a sada su na rasprodaji!)

0

Sezona otvorene obuće će nam stići veoma brzo pa ukoliko niste nabavile omiljenu ljetnu obuću (čitajte: savršene sandale), donosimo fantastičan prijedlog. Zapravo, s punim pravom možemo reći kako je riječ o sandalama koje ćete nositi u svim prilikama tokom ljetne sezone, a evo i zašto.


Naime, riječ je o klasičnim sandalama sa kaišićima i blok petom, što ih čini apsolutno fantastičnim izborom za sve prilike. Ono što je dodatni plus svakako je i to što je riječ o sandalama smeđe boje, a koje vašem sveukupnom stajlingu mogu dodati dozu sofisticiranosti, elegancije pa čak i dašak luksuza.

Takođe, veoma dobro ih možete iskombinovati gotovo sa svim ljetnim komadima garderobe, bez obzira na njihovu boju, jer je smeđa neutralna i jako dobro se slaže sa svim drugim bojama (ukoliko vam se smeđa ne dopada, onda birajte crne, jer su i one dostupne).

Sada dolazimo i do veoma bitnog dijela, a to je cijena. Vjerovale ili ne, ove Stradivarius sandale koštaju 15.95 KM. Još uvijek ne vjerujete? Evo, provjerite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info