Dnevni horoskop za 10.02.2020.

0

Ovan


Spontano ćete doći do nekih spoznaja o sebi ili bliskim osobama. Na događaje ćete gledati realnije i zrelije, što će rezultovati novim životnim vrijednostima i kriterijima. Ambicije će vam biti veće i s pravom ćete za sebe tražiti ono što vam pripada, rješavajući se svih loših odnosa pa i onih ljubavnih.

Bik


Mogući su novčani dobici od nasljedstva, igara na sreću ili od honorarnog posla. Priuštićete nešto što odavno priželjkujete, iako će vam bližnji na tome zamjeriti. U ljubavi preuzmite inicijativu i priđite simpatiji. Druga strana je nesigurna zbog vašeg neujednačenog ponašanja – na trenutke je ohrabrujete, a onda se povlačite.

Blizanci


Ne uključujte se u tuđe rasprave, jer ćete na kraju još vi ispasti krivi. Ne prihvatajte prijedloge ili dogovore za koje osjećate da vam ne odgovaraju. Iako na vas nije lako uticati, danas biste lako mogli na nešto nasjesti. Vodite računa o pravilnoj ishrani i odmoru, posebno ako posljednjih dana osjećate nagomilani umor.

Rak


Nemir i nervozu neće otkloniti ni porodični sklad, a ni partnerovo razumijevanje. Izbjegavaćete mjesta s mnogo ljudi, a više težiti onima gdje se možete opustiti i prepustiti maštanjima. Godiće vam uobičajene fizičke aktivnosti kao što su čišćenje, spremanje ili vježbanje, ali bez pretjerivanja!

Lav


Planete vam otvaraju mnoga vrata, na vama je da brzo reagujete. Iskoristite priliku da poboljšate ljubavni život te pomognete prijateljima da pronađu izlaz iz krize. Vaši savjeti mnogima će biti dragocjeni.

Djevica


Bićete u žurbi i stisci s vremenom. Ukućani će od vas tražiti mnogo angažmana pa će porodični poslovi i briga oko djece većinom biti vaša odgovornost. Na trenutke ćete osjećati jak umor i nezadovoljstvo pa je dobro da se otvoreno požalite i iskažete negodovanje. Jedino tako će vas bližnji ozbiljno shvatiti.

Vaga


Ljubavna zbivanja postaće dinamičnija. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, shvatićete da ste jako zaljubljeni. Bićete romantični i jedva čekati večernji izlazak s partnerom. Neki će se sresti s rodbinom koju dugo nisu vidjeli i otvoreno razgovarati o problemu koji je prouzrokovao loše odnose i udaljavanje.

Škorpija


Razmišljaćete o načinima kako poboljšati finansijsku situaciju. Sve bliža opcija biće honorarni posao ili pokušaj da od banke dobijete kratkoročni zajam. Priuštite sebi kratki odmor pa tek tada donesite odluku. Strpljenje vam se savjetuje i u ljubavi. Dajte drugoj strani dovoljno vremena da o nečemu razmisli.

Strijelac


Uticaj Mjeseca prouzrokovaće unutrašnji nemir. Nervoza i nesanica samo su neki od njegovih uticaja, a zbog zaboravnosti mogli biste nešto izgubiti ili zametnuti. Izdvojite vrijeme samo za sebe i bavite se sportom ili nekom drugom aktivnošću koja osvježava tijelo i bistri um. Prema partneru budite nježniji.

Jarac


Nećete biti zainteresovani za vanjska zbivanja. Okrenućete se prema sebi i mnogo razmišljati o onome što ste do sada postigli i napravili. Bićete previše samokritični pa pazite da vaše misli ne postanu previše depresivne. Ako ste u vezi, osjećaćete se prikraćeno u emotivnom smislu – u tom slučaju pomaže samo otvoren razgovor s partnerom.

Vodolija


Bićete nemirni i željni novih iskustava. Radni entuzijazam će porasti pa ćete obaveze privesti kraju s lakoćom. Više inicijative pokazaćete i u ljubavnoj vezi ili se nakon bezuspješnih pokušaja približiti osobi koja vam se sviđa. Veče svakako rezervišite za izlazak, jer planete garantuju odličnu zabavu, možda i u novom društvu.

Ribe


Ne zatvarajte se u sebe, jer će vam se problemi činiti još većima. Otvorite se, popričajte s ljudima – shvatićete da niste usamljeni i da drugi isto kao i vi imaju svoje lijepe i manje lijepe životne trenutke. Ako je u toku renoviranje stana ili kupoprodaja nekretnine, doznaćete za neke olakšavajuće okolnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info