ZARA: 3 fantastične zimske jakne koje su sada na sniženju

0

Možda zimsku jaknu već i imate, a ukoliko to ipak nije slučaj, sigurno će vas obradovati sniženje zimskih jakni u ZARA radnjama – sljedeće tri su moderne i tople, a cijene će vas oduševiti!

Kratka jakna


Ova preslatka jakna veoma je praktična i funkcionalna, jer je možete bez problema dodati gotovo bilo kojoj kombinaciji. Odlično se slaže sa pantalonama, farmericama i suknjama, a čak je možete dobro iskombinovati i sa određenim modelima zimskih haljina. Njeno pernato punjenje garancija je da će vam biti dovoljno toplo i udobno, a trenutna cijena ove jekne je 59.95 KM.

Snježna kraljica


Snijega možda i nema koliko smo očekivali da ga bude, ali je zima i dalje hladna. A, kako biste imale veoma moderan stajling, u tome vam može pomoći i ova bijela ZARA jakna, a koja je tako dobar izbor gotovo za sve prilike tokom zimske sezone. Imajući u vidu kako je bijela neutralna, veoma dobro je možete iskombinovati sa svim drugim bojama, a sam model jakne dozvoljava vam da je kombinujete i sa mnogobrojnim komadima garderobe. Cijena? 59.95 KM.

Vodootporna jakna sa pojasom


Ukoliko volite duže modele zimskih jakni, onda je ovo jedna od fantastičnih opcija. Ona dolazi sa pojasom koji, naravno, možete skidati, mada i ne morate, jer će vam pomoći da na jednostavan način stvorite balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. Pored toga, riječ je o vodootpornom modelu koji će vas zaštititi i tokom najnemilosrdnijeg zimskog dana, a košta 99.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info