Dnevni horoskop za 06.02.2020.

0

Ovan


Bez većih teškoća obavljaćete svakodnevne poslove i kućne obaveze. Međutim, planete veću pažnju skreću u polju zarade pa je vidljivo da ćete uspješnije nalaziti dodatne izvore prihoda. Svijetla tačka dana biće i ljubavni odnos koji se tek počeo razvijati, a koji odlikuju mnogo strasti i fizičke privlačnosti.

Bik


Pazite kome šta govorite – bićete na meti kritika i lako se naći u raspravi s nekim. Mogli biste šefu stati na žulj ili se posvađati s ljubavnim partnerom. Ni nakon posla nećete imati mira. Ako se poželite odmoriti, ometaće vas saobraćajna buka ili radovi u komšiluku. Ako ste u vezi, partner će vas gnjaviti dosadnim pričama.

Blizanci


Od vas će se očekivati da naučite nešto novo, usvojite nove vještine ili ostanete na radnom mjestu duže nego obično. Dobri kontakti s kolegama i ugodna atmosfera pomoći će u tome. Uprkos intenzivnom radnom i životnom tempu, raspolagaćete odličnom fizičkom formom i privlačnim izgledom.

Rak


S dobrim Mjesečevim uticajem bićete privlačni i željni zabave. Međutim, Marsova energija tjeraće vas da dovršite poslove i podstaknuti da bez pretjeranog razmišljanja i odugovlačenja krenete u nove poduhvate i usmjerite energiju na korisne stvari. Najveće i, ujedno najugodnije, promjene očekuju vas u ljubavi.

Lav


Poslovna zbivanja krenuće u pravcu koji priželjkujete i na kojem već neko vrijeme radite. Ako primite i drugačiju ponudu od očekivane, prihvatite je, jer bi uskoro mogla više zadovoljiti vaše potrebe. Porodični odnosi postaju napeti. Bez vašeg djelovanja situacija će postati još gora. Nemojte se ponašati kao da problemi ne postoje.

Djevica


Pozitivan Mjesečev uticaj unosi značajne promjene, a Venera daje ljepšu boju vašoj ljubavnoj svakodnevnici. Istaknut idealizam podariće vam poseban pristup ljubavi. Bićete u potrazi za skladnim partnerom i odnosom. Manje ćete se obazirati na nebitne stvari i uživaćete uz svog ljubavnog partnera i u onome što imate.

Vaga


Planete nagovještavaju dane prijatnih emocionalnih događanja. Zbivanja na tom planu odvijaće se brzo, jer za priče sporog toka nećete imati strpljenja. Slobodni će se upuštati u nove veze, a trenuci prvog susreta biće prekretnica u njihovom ljubavnom životu. Ako idete u kupovinu, odolite stvarima koje vam možda uopšte nisu potrebne.

Škorpija


Biće vam ugodno u društvu kolega, a posla i neće biti previše pa ćete nakon radnog vremena imati druge planove i posvetićete se privatnom životu. Partnera ćete oduševiti svojom bezbrižnošću pa će pored vas brzo zaboraviti na svoje brige. Mogli biste srećno udomiti napuštenu životinju ili ćete nabaviti novog kućnog ljubimca.

Strijelac


Često ćete mijenjati raspoloženje. Čim se prisjetite nekih briga, potonućete u depresiju. Međutim, partnerova podrška mnogo će vam značiti – uz njega će sve biti lakše. Mogli biste kontaktirati bankarske službenike, rješavati problematiku oko kredita, a nije isključeno da vam novac posudi neko od rodbine.

Jarac


Većinu slobodnog vremena provešćete družeći se s prijateljima. Na radnom mjestu vladaće vesela atmosfera, jer ćete kolege zabavljati i prepričavati im zgode iz svog života. Uticaj Marsa biće pokretač životnih promjena pa bi nezaposleni pripadnici ovog znaka mogli, nakon duže vremena, dobiti posao.

Vodolija


Okruženi ste zavidnim ljudima čije ćete djelovanje posebno osjetiti danas. Neko će vam otvoreno pokazati da vas ne simpatizira, ali od vas zavisi kako ćete reagovati. Ne dajte se isprovocirati. Bliska prijateljica pokazaće se kao dragocjeni savjetnik. Odnos s partnerom je napet, jer druga strana ne pokazuje razumijevanje za vas.

Ribe


Povoljni planetarni uticaji pomažu vam riješiti ljubavnu zbrku. Ako je uzrok treća osoba i ljubomora s vaše strane, partner će vas razuvjeriti i dokazati da vas voli. Ukoliko imate obaveza koje su vam mrske, obavite ih danas. Osim što će vam sve polaziti za rukom, ljubazni službenici i osobe s kojima ćete dolaziti u kontakt izaći će vam u susret.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info