Dnevni horoskop za 02.02.2020.

0

Ovan


Nećete biti svjesni uticaja drugih ljudi na vaš život, koji bi mogli djelovati iza vaših leđa, ali ne na vašu štetu. Na ljubavnom planu ćete se manje isticati. Nećete biti naročito pričljivi pa okolina neće znati šta mislite i želite. Očekuju vas tajni susreti i razgovori koje ćete skrivati od javnosti. Zauzeti udvarač vas neće ostavljati na miru.

Bik


Ako vas snađu problemi, pokažite svoju snagu i nemojte klonuti duhom. Ne mijenjajte svoj život zbog drugih nego zbog sebe. Najbolje ćete se opustiti na putovanju i u veselom društvu pa ne odbijajte pozive. Zbog partnerove tvrdoglavosti i nepopustljivosti povući ćete se u svoj svijet i odustati od dokazivanja svoje istine.

Blizanci


Zaboravite na mir i popodnevni odmor. Buka, glasni povici u vašem ili susjednom stanu te zvonjava telefona onemogućavaće vas da se opustite. Kada je u pitanju zdravlje, nećete imati većih problema, ali obratite pažnju na opreznije rukovanje lomljivim, oštrim i vrućim predmetima. Bićete nešto nespretniji nego inače.

Rak


Privlačiće vas sportske aktivnosti, muzika, ples i sve što zahtijeva fizički pokret. Bićete inicijator večernjeg izlaska, po mogućnosti negdje gdje se možete dobro isplesati. Moguća je strastvena avantura ako je poželite ostvariti. Ukoliko odlučite da budete pasivni, u vama će bujati interes i osjećanja koja više nećete moći skrivati.

Lav


Prionućete na obaveze koje su se gomilale tokom sedmice, ali naljutiće vas ukućani koji neće pokazivati volje da vam pomognu. Osjećaćete da vam je teret prevelik, ali nemojte ćutati – glasno i jasno kažite ono što vam smeta. Nećete pogriješiti ako dan posvetite odmoru i tako pokažete drugima da i vi možete misliti samo na sebe.

Djevica


Ljubavne odluke donosićete srcem i nećete žaliti zbog njih. Ako ste u vezi sa zauzetom osobom, nećete više htjeti biti druga osoba u njenom životu. Bićete uporni i željećete da se izjasni ili da ubrza rješavanje svoje emocionalne situacije. S prijateljem ćete ugodno razgovarati putem telefona, možda i dogovoriti susret.

Vaga


Mnogi će vam danas pokucati na vrata pa će se gosti izmjenjivati jedni za drugima. Imaćete premalo vremena za sebe, ali vam neće biti žao. Mnogo toga će vas zanimati. Počećete više čitati i pronalaziti interes i otkrića u područjima koja su za vas potpuno novo iskustvo, ali i veliko nadahnuće.

Škorpija


Dan će vam ispuniti zanimljivi susreti i ugodni razgovori, a vašem oštrom zapažanju ništa neće promaknuti. Nepogrešivo ćete procjenjivati tuđa raspoloženja pa će i partner za vas biti kao otvorena knjiga. Međutim, često ćete mijenjati raspoloženje. Možda niste zadovoljni razvojem ljubavne veze pa vas more emotivne brige.

Strijelac


Imaćete potrebu da se povučete u sebe, izbjegnete obaveze i izolujete od blizine pojedinih osoba. Više vremena provodićete u zatvorenim prostorijama. Prošlost, lične i tuđe tajne i sve što je potisnuto i skriveno privlačiće vašu pažnju. Razmišljaćete o životu, sudbini i početi vjerovati da vam neke stvari, koje vam se događaju, nisu slučajnost.

Jarac


Bićete puni pokretačke energije. Čak i ako nemate nekog većeg posla, sami ćete ga osmisliti. Vrijedno ćete spremati kuću, a radovaće vas činjenica da su i ukućani spremni pratiti vaš tempo. Priuštite sebi i ostalim članovima porodice mali izlazak. Skoknite do picerije ili slastičarne ili uveče otiđite s djecom u bioskop.

Vodolija


Nerviraće vas partnerova prevelika očekivanja. Njegovi komentari i primjedbe će vam “teško sjesti”. Međutim, ako partner inače nije takav, onda je možda samo loše volje. Razmišljaćete o mogućnosti selidbe, možda i u drugi grad. Kako su u pitanju krupne odluke i iskoraci, biće mudro da pričekate s konačnom odlukom.

Ribe


Pokažite da vam je stalo do onoga čime se partner bavi. To će vas zbližiti. Dan će biti pun prilika za sklapanje poznanstava, izlaske udvoje i povjerljive razgovore u kojima ćete se otkrivati jedno drugome i dublje upoznavati. Studenti će najviše vremena provesti na internetu, malo za zabavu, a malo i za učenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info