Dnevni horoskop za 31.01.2020.

0

Ovan


Pozabavite se sitnicama o kojima niko drugi ne misli. Budite uslužni i učinite nekome uslugu, ali ne tako da izgleda kao da ste vi podređeni u odnosu prema primaocu usluge. U ljubavi uživajte, ali nemojte analizirati i tražiti odgovore na intimna pitanja, jer ćete se samo zbuniti i znaćete manje nego prije.

Bik


Na poslu ćete se iskazati kreativnošću i svježim idejama pa ćete svaki problem riješiti u rekordnom roku. Uživaćete u izazovima te rado prihvatati i najkomplikovanije zadatke. Sreća će vas pratiti i u ljubavi. Ako pristupite osobi koja vam se sviđa, ostavićete odličan utisak i navesti je da vas poželi opet vidjeti.

Blizanci


Poradite na unapređenju međuljudskih odnosa. Budite fleksibilniji prema tuđim propustima i uvažite izvinjenja koja vam kolege ponude. U ljubavi sputajte ego i pokušajte shvatiti partnerove motive. Ukoliko čujete informacije o preraspodjeli posla ili smjeni šefova, uzmite ih s dozom rezerve. Možda neko širi dezinformacije.

Rak


Na poslovnom planu imaćete manje stresa nego što ste očekivali. Posao će se razvijati onako kako ste željeli, što će vam dati dodatni vjetar u leđa. Ipak, ako se otvori mogućnost za neke nove projekte, nemojte ih odmah prihvatiti već ­razmislite imate li dovoljno kapaciteta za njih. Samci, neko se raspituje o vama!

Lav


Poželjno je da se s nekim posavjetujete oko raspolaganja novcem, jer ćete sami biti nedovoljno objektivni. Ukoliko imate neriješen sukob sa ženskom osobom, moraćete to raspraviti ili sami snositi posljedice. Prodajom korištenih predmeta, koji vam zauzimaju dragocjeni prostor, mogli biste uvećati kućni budžet.

Djevica


Planete će istaknuti vašu društvenost i želju za zabavom. Iako ćete pokazivati ranjivost i biti svjesni tuđe ljubomore, nemojte se suzdržavati od iskazivanja svojih poslovnih talenata. Vaša maštovitost i kreativnost najviše će doći do izražaja u druženju s djecom, koju ćete zabavljati pričama i zanimljivim društvenim igrama.

Vaga


Raspoloženje i samopouzdanje biće vam promjenjivi. Na svaki uspješan potez napravićete i poneku grešku. Bliski saradnici i druge vama bitne osobe izvan poslovne sredine u jednom trenutku će vam pružati maksimalnu podršku, a u drugom vas ostavljati na cjedilu. Nemir i napetost mogli bi vam prouzrokovati probavne smetnje.

Škorpija


Stabilan ljubavni život davaće vam dovoljno snage da se uhvatite ukoštac s poslovnim obavezama. Partner će biti uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme pa mu nemojte zaboraviti zahvaliti zbog toga. Zauzete Škorpije rado će isprobavati svoj šarm na nekom privlačnom, ali partner bi se i te kako mogao pobuniti.

Strijelac


Prihvatite se posla i ozbiljnije shvatite promjene koje se događaju u vašoj radnoj sredini. Merkurov položaj donosi mnogo nedorečenih i zbunjujućih vijesti. Pazite šta govorite i kome vjerujete. Neko će vas pokušati zbuniti ili nasamariti. Ljubavni partner iskazivaće ljubomoru – razmislite koliko ste sami tome pridonijeli.

Jarac


Ono što zacrtate to ćete i ostvarivati. Prepreke na putu do cilja doživljavaćete kao izazov. Što više truda bude trebalo da uložite, to ćete više uživati u pobjedi. Primijetićete pozitivne promjene u partnerovom ponašanju. Suzdržavaće se od nekih navika i postupaka koji vam smetaju i koji vas nerviraju.

Vodolija


Šta se to događa s vašim privatnim odnosima? Čini se kako samo čekate gdje će izbiti svađa da biste se mogli ispucati. Volite biti vođa, a čini se kako vam je neko oduzeo tu ulogu ispred nosa pa sad niste nimalo zadovoljni svojim položajem. Prije nego podignete temperaturu do usijanja, razmislite šta je dovelo do toga.

Ribe


Bićete napeti. Nećete znati kome vjerovati ili šta preduzeti kako biste riješili svoje probleme. Preispitujte poslovne odluke i pazite kome iskazujete svoje povjerenje. U ljubavi će vam ponestati motivacije. Možda se uzrok krije u trećoj osobi koja vam već danima ne izlazi iz glave. Mogli biste “zaglaviti” u ljubavnom trouglu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info