Vodolija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. To što vam novac prolazi kroz prste, kao da imate šuplje ruke, istinski vas zabrinjava i samo potpiruje strahove koje već imate u glavi. Realno gledno, vi sa zaradom problem nemate, ali imate teškoću da taj novac koji zaradite i zadržite.

U svakom slučaju, radićete kao automat da biste sebi obezbijedili finansijsku sigurnost, neki put preuzimajući previše obaveza na sebe i pretovarajući svoj, ionako prepun, raspored. Posao će vas svakako htjeti, a kako ćete se vi organizovati da ga završite – to nikome nije jasno…

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ono što je dobro jeste da ćete sa partnerom bolje funkcionisati nego u prethodnom periodu. Ono što je takođe dobro jeste da ćete imati više prilika za zajedničke aktivnosti, za izlaske, možda i neko kraće putovanje na kojem možete da se opustite.

Ono što nije dobro jeste da vi i dalje imate određene sumnje, nedoumice i mnogobrojna pitanja u svojoj glavi. Kao da ste prisutni u partnerstvu, a s druge strane mozak vam radi sto na sat i non stop analizira i lupa recke u odjeljak “za” i odjeljak “protiv”.

Kakve god da vas muke muče, kada je odnos i partner u pitanju, svakako da nije trenutak da donosite konačne odluke. Pustite da se stvari odvijaju tako kako idu već i da vam vrijeme koje dolazi pomogne i razbistri situaciju. Do tada , pokušajte da se opustite i uživate u onom što je lijepo, a ono što vam se ne sviđa (pa šta sad – takav je život) zanemarite.

Slobodne Vodolije će tokom februara imati pred sobom cijelu paletu ljubavnih prilika i “prilika”. Međutim, ako se pitate da li nešto od toga vrijedi, odgovor je – teško.

Zdravlje. Manjak kvalitetnog sna, manjak odmora, a višak stresa uglavnom vas očekuje tokom februara. Takođe, drugi dio mjeseca donosi osjetljive disajne puteve i mogućnost češćih prehlada.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info