Vaga: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. Pritisak obaveza i posla je izuzetno jak i ako mislite da će se iole smanjiti tokom februara, grdno se varate. Uglavnom nećete znati gdje udarate i povremeno ćete se osjećati kao rudar – skoro pa svaki radni dan će vas iscrpljivati i mentalno i fizički.

Sigurno mislite da je ovaj tempo prejak, ali vjerujte – i te kako ga možete izdržati. I ne samo to – ovo je odličan period da napravite fenomenalne uslove za dalji rad i poslovnu budućnost. Vrijedi truda, vjerujte. Novca će biti, za taj dio ne brinite.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, promjenjivi odnosi u vašim emotivnim partnerstvima očekuju vas tokom februara.

Kao da ćete cijeli mjesec varirati između strasti i ljutnje, između potrebe da se više povežete sa partnerom i potrebe da imate više vremena za sebe, između oslanjanja na voljenu osobu i potrebe za samostalnošću, između želje za više zajedničkih trenutaka i želje da vas svi ostave na miru.

Čas ćete sebe davati stopostotno, čas se raspravljati kako vi sve činite, a druga strana vam ne uzvraća onako kako biste vi voljeli u tom momentu. E sad, ništa ovo nije strašno i neće dovesti ni do kakvih ozbiljnijih problema, osim što će vam povremeno biti naporno da funkcionišete jedno s drugim.

Pokušajte da te naporne momente ne stavljate u prvi plan, već da više uživate u onoj strasti sa početka teksta…

Slobodne Vage, nekih dešavanja svakako hoće biti, samo je problem u tome što se vi danas možete “zapaliti” za nekog, a ohladiti se već u roku od par dana. Ako uđete u neki odnos, to će biti samo na konto strasti i hemije.

Zdravlje. U ovom segmentu morate više povesti računa, baš zbog onog iscrpljivanja o kojem smo pričali. Njegujte i čuvajte sebe, regulišite loše navike i više se posvetite onima koje su dobre po vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info