Strijelac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. Period u kojem se neki od vas mogu odlučiti za pokretanje privatnog posla, pogotovo ako o tome razmišljate mjesecima unazad. Za ovakve akcije najbolja je druga polovina mjeseca, samo je neophodno da napravite dobar biznis plan i analizu tržišta i, naravno, da imate dovoljnu količinu novca za početak.

Generalno gledano, segment finansija jeste nešto što vam je tokom februara prioritetna stavka pa ćete svoje odluke zasnivati na tome da li je nešto isplativo ili ne. Relativno miran i stabilan februar.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, za komunikaciju sa partnerom će vam u ovom mjesecu trebati više truda, pogotovo u drugoj polovini februara kada planeta Merkur, koja vlada vašim partnerstvima, krene unazad.

Generalno, imaćete problem u međusobnom razumijevanju i dogovorima, pogotovo ako vi budete nestrpljivi i željni da rješavate stvari odjednom, preko koljena. Sa nešto više strpljenja i truda, moguće je ovo prevazići i doći do željenog mira i stabilnosti.

Tokom februara se možete sukobljavati i ukoliko partner posumnja da nešto krijete od njega, ako se budete ponašali suviše slobodno i ukoliko budete tražili više vremena samo za sebe. Takođe, kod nekih od vas, rasprava može biti i u vezi zajedničkih finansija.

Slobodni, retrogradnost Merkura u drugom dijelu mjeseca može pojačati kontakte sa prošlošću ili sa osobama koje već duže vrijeme poznajete. Venera u vašem polju ljubavi takođe će djelovati donoseći vam nova poznanstva i odnose sa suprotnim polom koji će biti obojeni pojačanom energijom i strastima.

Zdravlje. Promjene u načinu ishrane su neophodne, a ovo je period u kojem se možete odlučiti i za više fizičkih aktivnosti. Stariji mogu imati tegobe koje se vezuju za kičmu, koljena i rad žlijezda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info