Škorpija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. U prvom dijelu mjeseca će se sve više vrtiti oko planova i organizacije posla, ali zato je drugi dio februara savršen za realizaciju vrlo bitnih poslovnih projekata i poslova koji vam daju dobar temelj, stabilnost i jasnu poslovnu budućnost.

Kada istinski krenete, nećete više ni moći ni umjeti da stanete, tako da je za vas ovo period izuzetnih ostvarenja. Što se kaže “ostavićete dušu na terenu” i evidentno je da će se ovo odraziti žestoko i na vaše finansije. Pred vama je odličan period, iskoristite ga do maksimuma.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ovo jeste mjesec u kojem vi zaista mnogo možete popraviti kvalitet vaše veze, samo je mali problem u tome što ćete to morati da uradite sami.

Partner će uglavnom biti “lijevo smetalo” za bilo šta ozbiljnije i konkretnije i ako želite nešto da se istinski uradi, moraćete to da uradite vi. Čak i u zajedničkim planovima i dogovorima – bolje preuzmite stvari u svoje ruke, jer ako vas voljena osoba bude organizovala, od tog posla neće biti ništa.

Doduše, drago vam biće može biti u priličnoj mjeri okupirano poslom i obavezama pa mu nemojte zamjeriti što makar u odnosu sa vama hoće da se opusti i da pretjerano ne razmišlja ni o čemu. Držite uzde veze čvrsto u svojim rukama, ali nemojte da odete u drugu krajnost – da se postavite kao bog i batina i da non stop nešto naređujete.

Slobodne Škorpije, malo će vas startovati bivši, ali nećete proći tokom ovog mjeseca ni bez ljubavnih noviteta. Ima nešto u vama što sada privlači udvarače, a vi odlučite kome ćete i da li ćete uopšte dati šansu.

Zdravlje. Dobar period za fizičku aktivnost, pogotovo što možete imati problema sa kičmom pa je pravi trenutak da se malo razmrdate. Promijenite način ishrane. Starijim Škorpijama mogući hormonski problemi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info