Ribe: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. Početkom mjeseca će izgledati kao da ulazite u mirniju poslovnu fazu. Sve će se rješavati brzo i stvari će početi da dolaze na svoje mjesto. Čak je moguće da se polovinom februara priča o nekim promjenama ili vašem unapređenju.

Međutim, drugi dio mjeseca će malo uzburkati stvari – prisustvo retrogradnog Merkura u vašem polju ličnosti vratiće vas korak unazad i učiniti da se teško borite i organizujete poslovnu svakodnevnicu. Mogući su propusti, greške i problemi u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, talasaće vaši emotivni odnosi tokom cijelog februara. Ništa se neće dogoditi toliko strašno da bi vas odvojilo, ali može biti situacija koje vam neće prijati, čak i momenata u kojima će komunikacija sa partnerom biti dosta smanjena. Jednostavno rečeno, možete se oboje nakratko povući, ali ćete se opet vratiti jedno drugom.

Postojaće periodi u kojima ćete biti preosjetljivi i preemotivni i u kojima će svaki postupak (ili nepostupak) od strane partnera izazivati nesigurnost i buditi vaše strahove, ali biće i onih dana u kojima ćete se osjećati kao da ste na sedmom nebu i u kojima će sve funkcionisati savršeno.

Preporuka za vas je da pokušate da na pravi način razumijete i partnera i ono što vam govori, jer će tih komunikacijskih zabuna i nesporazuma tokom februara biti mnogo više nego inače.

Slobodne Ribe, već prva dekada februara može vas “uvući” u jednu emotivnu priču. Ukoliko ovo propustite, drugi dio mjeseca donosi osobu sa kojom se odavno niste vidjeli ili pak partnera iz prošlosti.

Zdravlje. Problemi sa respiratornim organima, češće prehlade i podložnost virusima će biti aktuelni skoro tokom cijelog februara.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info