Lav: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. Naporan i zahtjevan poslovni period nastavlja se punom parom, što će dodatno potencirati ulazak Marsa u vaše prirodno polje poslovne svakodnevnice polovinom mjeseca.

Ovaj tranzit će donijeti još veće aktivnosti i još žešću energiju, ali sa sobom može donijeti i nervozu i ustalasane odnose sa kolegama, naročito tokom posljednje dekade februara. Ovaj mjesec vam donosi naplatu starih potraživanja i generalno gledano dobru novčanu situaciju.

Ljubav.  Ako ste u vezi ili braku, još će prva dekada februara biti obojena negativnom, u isto vrijeme statičnom i nervoznom energijom, koja već neko vrijeme vlada u vašim partnerstvima… Nakon toga ulazite u neuporedivo bolju emotivnu fazu.

Da se razumijemo, ne znači da ćete tokom februara biti u savršenom odnosu, ali ćete se pomjeriti sa neke mrtve tačke i krenuti da sređujete svoju priču, ali i da provodite više vremena zajedno. Partnera će još uvijek mnoge situacije mučiti, a vi ćete makar pokušavati da ga razumijete iako vam povremeno može smetati njegova nervoza ili okupiranost sobom.

Međutim, bitno je da će u vašem odnosu komunikacija teći lakše i da će se strasti i želja za zajedništvom ipak probuditi u većoj mjeri.

Slobodni Lavovi i vi ćete živnuti. Probudiće se u vama ponovo želja za pokretom, za dešavanjima, za izlascima, za kontaktima sa suprotnim polom.

Iako ćete tokom februara imati par mogućnosti za otpočinjanje nove emotivne priče, pitanje je da li ćete baš žuriti ili ćete sačekati da budete sigurni da se oko nekoga vrijedi potruditi.

Zdravlje. Dokle god ste odgovorni prema sebi, sigurno je da ćete u velikoj mjeri uspijevati da održavate stabilnu zdravstvenu situaciju. Druga polovina mjeseca može donijeti hroničnim bolesnicima pojačane tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info