Jarac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. Prva polovina mjeseca će proteći relativno mirno – kroz pravljenje planova, kroz analizu šta uraditi i kada, kroz pripremu. Ulaskom u drugi dio februara, kada i tranzitni Mars uđe u vaše polje ličnosti, osjetićete priliv ogromne količine energije i samopouzdanja i biti spremni za akciju.

Jedino je bitno da dobro odmjerite korake i ne rušite mostove za sobom. Da, trpićete pritisak, jer će oni oko vas očekivati mnogo, ali ćete isto tako vi biti apsolutno sposobni da im to mnogo i date.

Ljubav. Vrlo šareni aspekti za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Kao da ćete se cijeli mjesec “juriti” kada je raspoloženje u pitanju – kad vi budete sasvim dobro, partner će biti nervozan i obrnuto.

Vi neki put možete pokušavati da popravite situaciju, ali na potpuno pogrešan način – bez takta i postavljajući se predominantno što će samo dovesti do većeg problema, a ne rješenja.

Ukoliko želite da zaista nešto riješite, moraćete da istinski čujete jedno drugo. I gdje su problemi i gdje su goruća pitanja i gdje su nezadovoljstva i gdje su one lijepe stvari koje vas još uvek povezuju.

Iako ovaj februar može biti pomalo naporan, generalno gledano, neće dovesti ni do kakvih odvajanja i dubljih raskola. Samo, bolje ćete funkcionisati svako za sebe, nego zajedno.

Slobodni, u svakoj dekadi ovog februara sakrila se po jedna ljubavna šansa za vas. U prvoj, neko koga odavno poznajete. U drugoj, novo poznanstvo koje vas budi i oživljava. U trećoj, osoba iz prošlosti koja pronalazi ponovo put do vašeg srca.

Zdravlje. Problemi sa sinusima, zubima, kičmom i zglobovima. Drugi dio mjeseca vas “diže” energetski, ali u tom periodu morate voditi računa o povredama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info