Djevica: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. Prvi dio februara je jednostavniji i više ispunjen novim poslovnim prilikama. U ovom periodu ćete lako dolaziti do dogovora i novih poslovnih angažmana, samo je bitno da ne pretovarite sebe obavezama.

Ovo je važno zato što, u drugom dijelu februara, ulazite u period neorganizovanosti i rasipanja pažnje na više strana pa ćete biti u komplikovanim i zahtjevnim danima. Međutim, drugi dio iskoristite da riješite zaostale poslovne obaveze, ispravite eventualne propuste i možda obnovite kontakt sa starim saradnicima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, partnerski odnosi će biti u fokusu tokom cijelog februara. Neke stvari treba istjerati načistac, neke situacije treba popraviti (ukoliko je to moguće), na neka pitanja se treba vratiti i definisati ih.

U suštini, imaćete puno “posla” tokom ovog mjeseca, iako to samo po sebi ne znači da nećete imati i nekih jako lijepih momenata i uživanja sa osobom koju volite. Ono što je najbitnije jeste da otvoreno priznate sebi, ali i drugoj strani, šta je ono što istinski želite i hoćete. Kada i partner iznese svoje argumente, sjedite i dogovorite se da li možete ili ne možete više zajedno.

Neki odnosi, nažalost, tokom ovog perioda mogu pući, ali mora se napomenuti da će to samo biti veze koje jako dugo ne funkcionišu. One koje su iole dobre, sada imaju šansu za dodatno popravljanje i sređivanje.

Slobodne Djevice – makar jedna, a moguće i dvije, emotivne prilike idu za vas tokom februara. Noviteti u ljubavi jesu otvoreni za vas, ali se mora priznati da je i ljubavna prošlost vrlo aktuelna. Na vama je šta ćete izabrati i kome ćete se okrenuti.

Zdravlje. Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Nećete imati većih problema, ali povremeno možete osjećati iscrpljenost i pad imuniteta, naročito u drugom dijelu mjeseca.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info