Blizanci: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2020. godine

0

Posao. Poslovna tematika će vas jako okupirati tokom februara. Biće tu nekih izuzetno dobrih situacija, kao što je napredovanje na koje dugo čekate ili pak obnavljanje saradnji. Međutim, biće i dosta obaveza, ali i vaše neorganizovanosti pa je mogućnost grešaka velika.

Sada je vrijeme da pokrenete planove, projekte i dogovore koji su do sada bili na čekanju. Pridržavajte se standardnih mjera opreza za vrijeme retrogradnosti Merkura – provjeravajte sve dva puta, jer su mogući propusti, konfuzije, nerazumijevanje.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, jedini problem u vašim emotivnim relacijama tokom februara mogu biti nesporazumi i sumnja.

Suštinski, partner i vi ste prikazani vrlo dobro tokom ovog perioda što znači da vas čak ni ove situacije neće destabilizovati kao par, ali definitivno mogu da unesu povremene pometnje, nesigurnosti ili da budu razlog za kratkotrajno povlačenje i zatvorenost.

Zato je zaista neophodno da pokušate da održavate dobru i kvalitetnu komunikaciju, da se ne povlačite pred temama i pitanjima koja su vam neprijatna već da rješavate problem u početku. Ukoliko ovo ne budete ispoštovali, može da se dogodi da u jednom periodu tokom februara između vas dvoje dođe do prestanka komunikacije.

Slobodni Blizanci, svaki put kada vaš vladar ide retrogradnim hodom postoji mogućnost aktiviranja prošlosti ili obnavljanja prekinutih kontakata pa će i sada biti isti slučaj.

Naročito su za ovo pojačane mogućnosti tokom drugog dijela februara. Ovaj je period dobar i da uđete u vezu sa osobom koju poznajete dugo preko prijatelja.

Zdravlje. Iscrpljujuć i zahtjevan mjesec za vas pa je potrebno više odmora. Mogući su problemi sa kožom, venama i krvnim sudovima, čak i reumatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info