Dnevni horoskop za 28.01.2020.

0

Ovan


Prepreke na koje nailazite čine vas odlučnijima u namjeri da uspijete i bude borca u vama. Možda vas neće pratiti podrška nadređenih osoba, ali sve će se ubrzo riješiti. Preispitaćete osjećanja prema simpatiji i donijeti odluku. Kad se ono što vam govori srce poklopi s mišljenjem najbližeg prijatelja, znaćete da je to ono pravo.

Bik


Partner će biti pun inicijative i ideja koje će podsticati vaše dobro raspoloženje. Otvorenije će vam pričati o sebi, čak i neke stvari koje je dugo držao u sebi. Ipak, nemojte mu zamjeriti što vam to nije rekao ranije. Osobe čija vam je podrška nedostajala napokon će stati na vašu stranu i pomoći vam u profesionalnom životu.

Blizanci


Osjećaćete da ste na prekretnici i razmišljati o promjeni posla ili finansijskom osamostaljivanju. Astrološki ste u odličnom razdoblju za takve odluke, ali ipak dva puta razmislite. Neko će vam se požaliti na svoju lošu novčanu situaciju pa ćete učiniti sve da toj osobi pomognete. Ljubavnom životu udahnite malo više uzbuđenja i dramatike.

Rak


U odličnoj ste formi pa se posvetite aktivnostima koje iziskuju izdržljivost i snagu. Da su vaši savjeti i prijedlozi zlata vrijedni, uvjerićete se kad osoba od koje ste to najmanje očekivali pokaže koliko vas cijeni. Ne shvatajte previše lično partnerove postupke i izgovorene riječi – do vas mu je stalo više nego što se čini.

Lav


Zbog slabe koncentracije, teže ćete se fokusirati na obaveze. Zaboravljaćete dogovore i obećanja pa će se neke osobe ljutiti na vas. Nedostajaće vam strpljenja u ljubavnim odnosima. Očekivaćete partnerovu potpunu predanost i razumijevanje, a ako to izostane posumnjaćete u njegovu vjernost. Pretjerivaćete.

Djevica


Ne odgađajte ono što možete odmah obaviti, jer je šteta ne djelovati u danu u kojem imate veliku planetarnu podršku. Ako nekoga želite uvjeriti u nešto, sve će se odvijati bez teškoća. Krasiće vas odlična koncentracija i verbalna vještina. Neke će nepravde biti ispravljene, a nesporazumi, naročito ljubavni, biti riješeni.

Vaga


Sputavaće vas zavidne kolege i zahtjevni šefovi. Imaćete osjećaj da su se sve nepravde sručile na vaša leđa, ali to neće biti objektivno stanje stvari nego vaša preosjetljivost. U ljubavi budite što razumniji, jer bi vas osjećanja mogla natjerati da pogrešno odredite prioritete ili da pogrešno protumačite nečije namjere.

Škorpija


Znatiželja će vas podsticati da upoznajete nove ljude i razgovarate s nepoznatim ljudima. Drugi će vas doživljavati druželjubivom osobom pa će se prijateljski i ljubavni kontakti odvijati nesmetano. Iako će se planovi ostvarivati sporije nego što biste htjeli, privremeno odgađanje nije razlog za nerviranje.

Strijelac


Sposobnost da pročitate tuđe misli i predvidite razvoj situacije pomaže vam u ostvarenju ciljeva. Moguće su dobre vijesti vezane za nasljedstvo, zajam, pozajmicu. Obratite pažnju na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, krenite na dijetu. Manje boravite u zadimljenim prostorijama.

Jarac


Nemojte se opteretiti s previše obaveza, jer nećete imati mira ni slobodnog vremena. Bićete izloženi nerazumijevanju saradnika i stranki, a i sami ćete iskazivati brzopletost i nestrpljivost u ključnim trenucima. Strastveni zagrljaji neće biti dovoljni za rješavanje nesuglasica s partnerom – potrebno je i razgovarati.

Vodolija


Poslove ćete obavljati bezvoljno i izbjegavati osobe koje vas gnjave svojom površnošću. Više zadovoljstva pronaći ćete u krugu porodice, djece ili prijatelja. Ako prihvatite poziv za kafu ili izlazak, rasteretićete se napornih događanja. Otkrićete ko vam je svojim spletkama nastojao pomrsiti račune.

Ribe


Nepogrešivo ćete zapažati sve detalje i nijanse partnerovog ponašanja pa će svaki razgovor usmjeren ka rješavanju ljubavnih problema dati dobre rezultate. Pripremite se na ugodna druženja. Iako će pozivi za izlazak pljuštati sa svih strana, drugi će imati utisak da uspijevate biti odjednom na više mjesta.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info