ZARA: 5 najmodernijih haljina za ovu zimu

0

Iako je vani hladno, to ne znači da bi trebalo da se odreknemo najženstvenijeg komada garderobe – haljine. Uvijek je rado nosimo, u njoj se osjećamo posebno ženstveno i privlačno, a kako biste i ove zime izgledale moderno, urbano i apsolutno fantastično, za to se pobrinula ZARA. Donosimo pet najmodernijih haljina ovog popularnog španskog brenda.

Cvjetna zima


Dezen koji je popularan tokom svih sezona, a tako i ove zime, sigurno će vam uljepšati i najtmurniji zimski dan! Da, cvjetni dezen je uvijek poželjan, a kada je riječ o haljinama, ZARA nam je za ovu zimu pripremila pravu cvjetnu raskoš koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Visoko postavljen pojas na ovoj haljini pomoći će vam da vizuelno izgledate više, a sam model haljine omogućuje vam da je nosite u svim prilikama.

Rebrasti dezen


Rebrasti dezen i nije neka novost, ali ono što jeste novost je to da je ponovo u vrhu popularnosti ove zimske sezone. Možete ga pronaći na mnogobrojnim komadima garderobe: od suknji i bluza do džempera i haljina. Veoma moderna i privlačna, ZARA haljina sa rebrastim dezenom jednostavno oduševljava svojom privlačnošću, a istovremeno je i veoma upečatljiva.

Najpopularniji print


Drage tigrice i zebre, malo ste zapostavljene prošle i ove sezone, jer je u vrhu popularnosti, kada je riječ o printovima iz životinjskog carstva, print zmijske kože. Jednostavno, ove zime ga ne možete izbjeći sve i da želite (slična situacija je bila i tokom prošle jeseni) pa ga možete pronaći, bukvalno, na svim komadima garderobe, ali i na obući i asesoarima. Naravno, ZARA haljina ukrašena pomenutim printom jedna je od najmodernijih koje možete birati ove zimske sezone.

Savršeni kolor bloking


Kombinacija crne i bijele gotovo pa uvijek je nepogrešiva, a možete je nositi u svim prilikama. Štaviše, ovdje je riječ o klasičnom kolor blokingu (kombinovanju kontrastnih boja), a koji vam može pomoći i da “zamaskirate” male nedostatke na tijelu. Takva je i ova ZARA haljina sa crnom podlogom, a preko koje se prostiru bijeli, neravnomjerno raspoređeni, cvjetovi, a koja će vas uvijek dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Mala crna haljina


Mala crna haljina će uvijek biti komad garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima. U zavisnosti od modela, ona odgovara svim prilikama, od posla do večernjih izlazaka, od svečanih prilika do opuštenih trenutaka. Najbolje od svega je to što svaka žena može pronaći model, ove divne haljine, koji joj savršeno pristaje, a ove zime ZARA nas je obradovala malom crnom haljinom jednostavnog, ravnog kroja, a koja odgovara baš svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info