Dnevni horoskop za 27.01.2020.

0

Ovan


Smislom za humor uspjećete se istaknuti u svakom društvu. Uživaćete u dugim razgovorima o temama koje su baš po vašem ukusu. Svojoj porodici ćete biti veliki oslonac i podrška, bilo da je riječ o ispomoći u domaćinstvu, popravci manjih kvarova ili o rješavanju finansijskih problema.

Bik


Mogući su novčani gubici ili emocionalno nezadovoljstvo zbog nepromišljenih odluka i naglih reakcija. Željećete da dan provedete u društvu. Međutim, vaš partner će biti prilično lijen, a prijatelji će imati neke druge planove. Poslovi se odvijaju na zamišljeni način. Uvjerićete nekoga u ispravnost vaših stavova.

Blizanci


Posvetite više vremena učvršćivanju i sklapanju poznanstava, naročito ako priželjkujete iskorak u poslu. Uticajne veze biće moćna poluga za napredak. Bićete rado viđeni u društvu osoba koje žive dinamičkim načinom života. Ako upoznate nekog zanimljivog, ne zaboravite razmijeniti telefonske brojeve.

Rak


Vaši ljubavni kriteriji će biti strogi, a očekivanja velika. Ne žurite s ljubavnim počecima, posebno ako upoznate nekoga ko iza sebe ima razoren brak i ljubavne rane. Prijateljska podrška je ono što drugoj strani najviše treba. Priznajte šefu svoj propust ili grešku, jer vam traženje lažnih izvinjenja neće olakšati problem.

Lav


Odlična koncentracija i oštroumnost omogućiće da bolje vidite moguće prepreke, ali i dobre prilike. Spoznaja da više niste u sjenki drugih ljudi ojačaće vaše samopouzdanje pa ćete se ohrabriti na nove poslovne i ljubavne korake. Posvetite dužnu pažnju i svom izgledu, naročito ako je pred vama susret s osobom koja vam se sviđa.

Djevica


Ako vam je stalo do opstanka veze, nemojte se ponašati kao da se ništa loše ne događa. Izbjegavanje suočavanja s partnerom, oko nastalih problema, samo će vas udaljiti jedno od drugog. Ne dopustite da vas savlada malodušnost – prisilite se na sport i fizičke aktivnosti kojima ćete izbaciti negativnu energiju.

Vaga


Kontaktiraće vas rodbina iz inostranstva pa se pripremite i na njihov skori dolazak. Nemojte pokleknuti pred zahtjevima koji se pred vas stavljaju na poslu, jer ste im dorasli. Prikrijte nesigurnost, ne moraju drugi znati kako se osjećate. Najviše ćete uživati u pogledima koje će vam upućivati pripadnici suprotnog pola.

Škorpija


Teško ćete izbjeći kašnjenje, a zahtjevi šefova ili klijenata biće veliki. Usmjerite se na zadatke koji ne mogu čekati, a one manje bitne ostavite za neki drugi dan. Moguća je svađa s ljubavnim partnerom, ali zahvaljujući jakoj želji da se pomirite, brzo ćete se naći u strasnom zagrljaju. Pazite kome posuđujete novac!

Strijelac


Dan ćete posvetiti radnim sadržajima. U ljubavnom životu neće vam biti dosadno. Vodićete otvoren razgovor s partnerom i jedno drugom izreći razne kritike. Ipak, to će pomoći da se raščiste stari nesporazumi.

Jarac


Nemojte neodgovornošću izigrati povjerenje nadređenih. Brojni razgovori i kolege, koji će navraćati na vaše radno mjesto, odvući će vas od posla pa bi vas šef mogao opomenuti. Partner će pokazati koliko mu je stalo do vas. Ukoliko se odlučite na romantični izlazak udvoje, uspjećete zaboraviti probleme koji vas opterećuju.

Vodolija


Bićete odlično raspoloženi pa neće biti razloga da nekud ne izađete, sami ili s društvom. Slobodnim Vodolijama neće se svidjeti izgled osobe koja ih pokušava osvojiti, ali zanimljiv razgovor koji ćete voditi pokazaće vam da se radi o nekome ko i te kako zadovoljava vaše intelektualne kapacitete.

Ribe


Osjetićete da je došlo vrijeme za promjene, a njihova uspješnost zavisiće od vaše preduzetnosti. Porodična pitanja tražiće da im posvetite više pažnje, ali vama će biti draže da dan iskoristite za druženje s prijateljima ili osobom koja vam se sviđa. Ukućani će vam zamjeriti zbog izbjegavanja odgovornosti i obaveza.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info