Dnevni horoskop za 26.01.2020.

0

Ovan


Dan je stvoren za ljubav i romantiku. Ako vam se pruži prilika za izlazak, ne propustite je. Mjesečeva podrška biće zaslužna za uspjeh kod suprotnog pola pa je odličan trenutak da nazovete simpatiju i dogovorite susret na kafi.

Bik


Porodične razmirice mogle bi vam pokvariti raspoloženje. Članovima porodice ili rodbine nećete dopustiti da se miješaju u vaš ljubavni život ili prigovaraju zbog vašeg izabranika. Nećete biti raspoloženi za neko veće društvo pa nemojte ni izlaziti samo zbog toga da biste udovoljili prijateljima.

Blizanci


Naći ćete se u velikoj žurbi, ali bez stresa. Odgovaraće vam dinamika zbivanja, a pozivi za izlazak pljuštaće sa svih strana. S nekim ćete dugo razgovarati telefonom ili se satima dopisivati putem interneta. Vrata vašeg doma biće širom otvorena prijateljima i rodbini. Priredićete večeru ili pozvati komšije na kafu.

Rak


Bićete privlačni osobi koja traži nešto posebno. Međutim, pitanje je hoće li se i vama svidjeti druga strana. Iako ste nemirni i po prirodi druželjubivi, više će vam odgovarati odnos s nekim ko je staložen i ozbiljan. Ukoliko osjećate napetost i unutrašnji nemir, opustiće vas muzika, meditacija, čitanje ili odlazak u bioskop ili pozorište.

Lav


Zbog povećanog broja obaveza, planirajte svoje vrijeme. Stihijskim odlučivanjem sigurno ćete negdje izgubiti. Ukoliko pokušate da previše opteretite bližnje, naići ćete na ljutnju. Ipak, znaćete ih smekšati svojim humorom. Mnogo ćete pričati o svojim osjećanjima i doživljajima, samo pazite da to ne zloupotrijebe oni koji vam zavide.

Djevica


Osjećaćete se usamljeno, čak i ako budete okruženi najbližima. Činiće vam se da vas niko ne razumije, ali s obzirom na vaše držanje, niko se i neće usuditi pitati vas kako ste. Ako ste u vezi sa zauzetom osobom, razmišljaćete o prekidu, čak i ako vas vežu jaka osjećanja. Bićete spremni i patiti, samo da izađete iz začaranog kruga.

Vaga


Nećete pogriješiti ako dan provedete po svom ukusu. Ono što će vam najbolje odgovarati jesu prijateljski kontakti i neobavezni razgovori na kafi. Neko će vam preporučiti da pročitate dobru knjigu ili odgledate zanimljiv film pa i veče obećava ugodne trenutke. Odnos s partnerom biće prožet razumijevanjem, barem što se današnjeg dana tiče.

Škorpija


Obavićete mnogo posla u kući, a neki će dočekati i goste. Iako će atmosfera biti ugodna, vaše neraspoloženje ili umor biće preveliki da biste se sasvim mogli opustiti. Partner vam u nečemu ne pruža željenu podršku pa se osjećate neshvaćeno. Možda nije došlo vrijeme za promjene kojima težite. Strpite se malo.

Strijelac


Pred vama je ugodan dan u kojem vas očekuju mnoga uzbuđenja. Sve će se posložiti na svoje mjesto – od ugodnog razgovora s ukućanima pa do dogovora s djecom oko njihovih školskih obaveza. U potrazi za uzbuđenjima ili promjenom, mogli biste posegnuti za duhovnom literaturom i takve sadržaje potražiti na internetu.

Jarac


Probudićete se neispavani ili pod utiskom sna koji ste sanjali. Intuicija će vam biti istaknuta pa će se događati da vam na vrata pokuca baš osoba na koju ste pomislili. Partner će za vas biti kao otvorena knjiga pa neće ništa moći sakriti od vas. Razgovor u porodici biće vezan za imovinsku situaciju, zajam ili kupoprodaju nekretnina.

Vodolija


Ako ste se zaželjeli svog mira, danas ga neće biti. Već od jutra zvoniće vam telefon ili će vam doći gosti koje biste najradije izbjegli. Ako planirate putovanje, teško ćete se s ukućanima dogovoriti koje stvari ponijeti, jer će svako raditi po svom. Ljubavni partner biće vam velika podrška, iako ćete imati utisak da vas previše gnjavi.

Ribe


Postaćete pravi radoholik. Već od jutra krenućete sa spremanjem i uposliti sve raspoložive ukućane. Kuća će zablistati u novom ruhu. Ako ste slobodni, mogla bi vam pristupiti osoba prema kojoj osjećate naklonost i simpatiju. Stariji pripadnici znaka mogli bi imati manjih zdravstvenih tegoba i biti osjetljivi na vremenske prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info