ZARA: 3 fantastična kaputa koja su sada na rasprodaji!

0

Kako su pale temperature, tako su pale i cijene u ZARA radnjama, a ako ste poput nas, onda sigurno teško možete odoljeti “dobrom” sniženju! Upravo sljedeća tri kaputa su sada na rasprodaji, a sigurne smo kako će vas cijene oduševiti.

Sivi kaput


O njegovoj popularnosti možemo pričati danima – i same znate kako je sivi kaput, bez obzira na to o kojem je modelu riječ, jedan od najpopularnijih tokom zimske sezone. Uvijek poželjan, veoma dobar za kombinovanje sa svim drugim bojama, a tako lako se može uvrstiti u bilo koji stajling. Takav je i ovaj sivi ZARA kaput koji je snižen za 80% te sada košta 19.95 KM (da, dobro ste pročitale).

Pelerina


Ljubiteljke pelerina, došao je i vaš dan! I to iz više razloga: ovaj svestrani komad garderobe možete nositi u svim prilikama, odličan je i tokom hladnijih zimskih dana (naravno, poželjno je da se obučete slojevito), a ono što je najbolje jeste to što je ova prekrasna ZARA pelerina snižena za 85% te sada košta 19.95 KM.

Bunda


Možda i niste ljubiteljke bundi, ali ovo je sasvim druga priča! Naime, riječ je o kaputu od vještačkog krzna, a koji će vam tako dobro doći tokom hladnih zimskih dana. Naravno, ovo je takođe model koji možete iskombinovati na tako mnogo načina, a snižen je za 75% i trenutna cijena mu je 39.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info