ZARA: Ove čizme su fantastične (a sada su na sniženju)

0

Zima je nezamisliva bez čizama, jer nam pomažu da nam bude veoma udobno, da nam bude toplo prilikom niskih temperatura, a da ne pričamo koliko nam mogu pomoći da svaki stajling podignemo na jedan viši nivo. Upravo takav je slučaj i sa sljedećih pet modela ZARA čizama, a koje su sada na sniženju.

Čizme s naborima


Jedan od vodećih trendova ove sezone, čizme sa naborima, veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling, bilo da ih odlučite kombinovati sa farmericama, suknjama ili haljinama. Imajući u vidu kako je ova zima veoma suva, čizme sa naborima od antilopa fantastična su opcija. Cijena? 159 KM.

Metalik dezen


Ono stoji da je sezona praznika iza nas, ali metalik nijanse ne nosimo samo u tim prilikama. Štaviše, ako vam je cilj da vas svi i uvijek primijete, ove ZARA čizme sa dezenom zmijske kože i metalik odsjajem sigurno će odraditi željeni posao, a posebno ako je riječ o onima koje su u nekoj od upečatljivih boja kao što je, recimo, bordo. Cijena? 159 KM.

Ravne čizme


Ukoliko ste cijeli dan na nogama, onda vam je potrebna obuća sa nešto ravnijom petom, kako bi vam bilo što udobnije prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza. Upravo ove ZARA čizme su kao stvorene za tako nešto, a cijena nas je apsolutno oduševila – 49.95 KM.

Efekat krokodilske kože


Da li volite glamur? Ovdje nema pogrešnog odgovora, a ako vam je cilj da dodate notu glamura u svoj svakodnevni stajling, onda su ZARA čizme sa efektom krokodilske kože jedna od najboljih i najefektnijih opcija. Možete ih nositi gotovo u svim prilikama, a uvijek će privući pažnju. Cijena? 159 KM.

Čizme preko koljena


Već više sezona, ovaj model čizama je u samom vrhu popularnosti, a izuzetak nije ni ova zima. Čizme preko koljena veoma su popularne i moderne, odlično se slažu sa uskim farmericama i pantalonama, a jednako dobro ih možete iskombinovati i sa mini suknjama i mini haljinama. Ove ZARA čizme preko koljena oduševile su nas zbog svoje jednostavnosti, a cijena ovog modernog klasika je 159 KM.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info