Dnevni horoskop za 12.01.2020.

0

Ovan


Iskoristite dan kako biste za porodičnim stolom okupili ukućane i predložili im svoje planove. Iznenadiće vas njihova pozitivna reakcija i podrška. Vaše ljubavno samopouzdanje poljuljaće partnerova nespretna izjava. Nemojte mu zamjeriti, jer će i sam ubrzo uvidjeti da je pogriješio i izviniće se.

Bik


Nemojte olako pasti pod tuđi uticaj. Sami najbolje znate šta trebate uraditi i kakve odluke trebate donijeti. Ne dopustite da se preko vas poravnavaju tuđi neriješeni računi. Manje se opterećujte partnerovim kretanjima i sputajte ljubomoru. Biljni čajevi pomoći će vam u prevenciji nesanice.

Blizanci


Bićete željni svog mira, ali ga nećete imati. Nenajavljeni gosti mogli bi vam banuti na vrata pa ćete morati mijenjati planove. Nekima je moguć ugodan susret s osobom koju nisu dugo vidjeli, a nekada im je mnogo značila. Ako ste zaljubljeni u zauzetu osobu, ne povjeravajte se zajedničkim prijateljima, jer se tajne mogu brzo otkriti.

Rak


Postajete otporni na ono što vas je donedavno uspijevalo izbaciti iz takta. Bićete vješti u osvajanju osobe koja vam se sviđa. Služićete se trikovima i raznim mudrolijama ne biste li postigli cilj. Planovi za putovanje ili zabavu odvijaće se onako kako ste zamislili. Uživaćete u druženju sa zanimljivim ljudima koje ćete susretati.

Lav


Partnerovu kritiku primićete vrlo teško, ali to nije razlog da izgubite vjeru u vlastite sposobnosti. Teško ćete se nositi sa stresom. Okružite se veselim osobama – možda vam pomogne njihovo dobro raspoloženje. Iako ste nestrpljivi da raščistite stvari, razgovore o nerazjašnjenim pitanjima iz prošlosti ne pokrećite.

Djevica


Prihvatite svaku priliku da naučite nešto novo ili da upoznate nove ljude. Na taj ćete način promijeniti svjetonazore i otvoriti sebi vrata za neke nove poslove ili interese. Ništa ne stoji na putu vašem ličnom zadovoljstvu, a i komunikacija s partnerom postaje sve kvalitetnija.

Vaga


Istaknuta senzualnost obećava lijepe ljubavne trenutke. Jedina prepreka ostvarenju intimne sreće biće vaše promjenjivo raspoloženje, čime ćete zbunjivati partnera. Imaćete veliku želju i volju da slobodno vrijeme provedete dinamično i sadržajno, s vama posebnom osobom.

Škorpija


Ovaj dan nipošto nemojte provesti u četiri zida, jer su na pomolu ugodna poznanstva i zanimljivi preokreti situacija. S partnerom ćete se odlično slagati i u intelektualnom i u seksualnom smislu. Dobro su vam aspektirana putovanja u inostranstvo i kontakti sa strancima pa, ako vam se pruži prilika da barem nakratko otputujete, iskoristite je.

Strijelac


Bićete podložni tuđem uticaju i skloni mijenjanju stavova. Bližnji neće imati mnogo razumijevanja za vas. Osjećaćete se usamljeno, čak i ako ste u vezi. Od partnera nećete dobijati željeno razumijevanje i podršku, što će biti povod raspravama. Ipak, ovaj nalet negativnih okolnosti je prolazan pa ni posljedica neće biti.

Jarac


Ostvarićete kvalitetniju komunikaciju s partnerom pa ćete riječima lakše izražavati osjećanja. U vama će jačati potreba da učinite nešto za sebe i da tok nekih zbivanja usmjerite u pravcu koji vama najviše odgovara. Imaćete uspjeha u postizanju porodičnog mira, raspravi s partnerom ili u razgovoru s djecom.

Vodolija


Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. Ako se posvađate s ukućanima, nekoliko riječi izvinjenja moglo bi sve popraviti. Godila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje ili zabava u dobrom društvu. Izbjegnite razgovore o bitnim temama s nedovoljno pouzdanim osobama.

Ribe


Ispunjeni ste samopouzdanjem i samosviješću. Uspijevaćete u idejama, a da se nećete umoriti. Vaša vizija dobrog provoda podrazumijeva društvo koje će vas obogatiti u intelektualnom smislu. Neće vas zadovoljavati plitki i jednosmjerni razgovori pa ćete to nekim osobama, koje su upravo takve, dati do znanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info