Dnevni horoskop za 03.01.2020.

0

Ovan


Provjerite stanje svog kućnog budžeta i pažljivo planirajte rashode. Možda ćete morati posegnuti za ušteđevinom kako biste pokrili neke minuse na računu. Osjetićete pad energije i raspoloženja – možda će vas mučiti vremenski uslovi ili neke druge neprilike. Razumjeće vas neko ko prolazi kroz probleme slične vašim.

Bik


Za svakodnevne aktivnosti trebaćete više vremena nego inače. Imajte ovo na umu ako želite da izbjegnete dodatni stres. Ne zanemarujte djelotvornost slobodno provedenog vremena, jer ćete iz njega crpiti energiju. Osjećaćete da nemate pravi uvid u situaciju i zbivanja, ali nećete moći dokučiti šta je to što vam promiče.

Blizanci


Nećete uspjeti završiti sve poslove na vrijeme pa bez ustručavanja zatražite pomoć kolega. Ako radite sa strankama, pazite kako im se obraćate – vaš smisao za humor nekome neće najbolje “sjesti”. Dan je pogodan za promjene u izgledu i načinu oblačenja, a naročito za promjenu dosadašnjeg načina ishrane.

Rak


Sve što je vezano za medije, pisanje i komunikaciju ići će vam od ruke. Mnogo vremena provodićete za računarom i u intelektualnoj nadogradnji. Mogli biste osjetiti privlačnost prema osobi koja vam je do sada bila nesimpatična. Shvatićete da je vrlo inteligentna i da je svoje prave kvalitete vješto prikrivala.

Lav


Poslovni teret činiće vam se prevelikim. Suočeni ste sa stvarnošću, ali istovremeno ste motivisani za odlučujuće promjene. Samci će planirati teško ostvarive poduhvate. Privući će vas osoba koja se neće opterećivati vašim osjećanjima pa vas može i povrijediti. Budite oprezni na kraćim putovanjima ili u gradskom prevozu.

Djevica


Radićete punom parom i biti oslonac poslovnom, ali i ljubavnom partneru. U radnoj sredini ćete upoznavati nove ljude i doći do korisnih informacija. Slobodno vrijeme ispunićete brojnim sadržajima. Godiće vam aktivan odmor i rekreativni sadržaji kojima ujedno možete poboljšati fizičku formu. U saobraćaju se čuvajte prekršaja.

Vaga


Pripremite se na porast poslova i zadataka koji nisu u vašoj nadležnosti. Uprkos tome, trud će vam se i te kako isplatiti, posebno na novčanom planu. Odnosi s okolinom su povoljni i plodni. Neko će se odnositi prema vama s mnogo simpatije i izaći će vam ususret, a moguća su i nova poznanstva.

Škorpija


Bićete nenadmašni u dogovorima i pregovorima te aktivnostima koje iziskuju timski rad. Imaćete dovoljno energije i odvažnosti za ostvarivanje ciljeva. Ipak, stres nećete izbjeći pa svaku priliku koristite za odmor i opuštanje. Privući će vas iskrenost i spontanost osobe koja priželjkuje da vas intimnije upozna.

Strijelac


Ako budete svjedok spletke ili trača, nemojte učestvovati u njima. Ogradite se od takvih situacija na vrijeme. Previše ćete razmišljati o ljubavnoj situaciji i partneru, što može pojačati želju da nešto promijenite. Nemojte partnera optuživati za situacije koje su se dogodile u prošlosti, jer je to nešto što ne možete promijeniti.

Jarac


Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa te uspostavljanje skladnijih međuljudskih odnosa. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, osjetićete strast i ispunjenje. Razmjenjivaćete značajne poglede s partnerom, a igra riječima dodatno će raspirivati želju. Kolega, kojem ste vjerovali, mogao bi pokazati osobine koje ne cijenite.

Vodolija


Imaćete manje energije i strpljenja. Kratki rokovi i greške izbaciće vas iz takta. Bićete skloni postavljanju nestvarnih ciljeva kako biste drugima udovoljili. Ne očekujte od sebe nemoguće. Biće vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode. Probajte sebi to omogućiti.

Ribe


Djelovaćete spontano i instinktivno, a vaše akcije će biti uspješne. Iako ćete preuzeti na sebe dodatne zadatke i obaveze, nećete sumnjati u povoljan ishod. Nategnuti odnosi u najbližoj okolini ne bi vam smjeli predstavljati prepreku. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji pa i riješiti nesporazum s partnerom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info