Dnevni horoskop za 02.01.2020.

0

Ovan


Pojedinci će vam se uplitati u život. Takvima otvoreno dajte do znanja da vam to smeta. Ako se bavite nekim manjim kućnim popravkama, strpljenje će vam se naći na iskušenju. Ako je taj posao ipak prevelik zalogaj za vas, možda je bolje zvati majstora. Ne zanemarite važnost ljubavi i privatnog života, bez obzira na izazove koji su pred vama.

Bik


Počećete ostvarivati neke od porodičnih i stambenih planova. Nećete moći dočekati ljepše dane pa ćete već sada početi s kućnim prepravkama. Uradićete sve kako biste se što ugodnije osjećali u svom domu. Ljubavni sastanak s partnerom mogao bi biti odgođen zbog njegovih obaveza.

Blizanci


Dan će vam biti ispunjen društvenim obavezama, susretima s prijateljima, kafe s kolegama, a bićete pozvani i na kućnu zabavu. Ljubavni odnosi su skladni. Neriješena situacija iz prošlosti postaće vam jasnija. Dan je odličan za uljepšavanje pa nećete pogriješiti ako promijenite frizuru ili uradite tretman lica.

Rak


Mogli biste se posvađati sa starijim članom porodice koji će vam nametati svoje stavove. Ipak, mudro ćete popustiti, znajući da ćete ionako sve uraditi po svome. Iz crnih misli najbolje će vas izvući prijatelji. Ugodno i mirno veče, provedeno u njihovom društvu, vratiće vam osmijeh na lice. Nemojte prema nekom nedužnom biti drski.

Lav


Ljubavnom uzbuđenju pridonijeće novo poznanstvo, nečija strastvena poruka ili telefonski poziv osobe koja će vam dati do znanja da joj se sviđate. Ugodan susret ili društveni događaj očekuje vas tokom večernjih sati. Mogli biste planirati putovanje, a neki će se puni utisaka vratiti sa putovanja.

Djevica


Druženje s prijateljima zanimaće vas više od odmora u domu i gledanja TV programa. Tragaćete za uzbuđenjima, a veče vam obećava baš to. Tvrdoglavo ćete braniti svoje ideje, zanimati se za umjetnost, a u rukovanju novcem pokazaćete više racionalnosti i praktičnosti.

Vaga


Uprkos trenucima nervoze i zahtjevnih obaveza, nećete nailaziti na nepoznanice. Mnogo toga što se dešavalo postaće vam jasnije. Osjećaćete se sigurnije i spremnije za nove poslovne i ljubavne poduhvate. Neko će biti raspoložen za druženje s vama, ali nećete slutiti da se iza toga skrivaju dublja osjećanja prema vama.

Škorpija


Treba vam neko ko će vas razumjeti i podržati, ali lako se može desiti da će malo ko danas imati vremena za vas. U privatnom životu morate donijeti bitne odluke, ali još nećete imati snage suočiti se s većim promjenama. Budite pokretljivi i bavite se sportom, jer će fizička iscrpljenost biti pravi lijek za loše raspoloženje.

Strijelac


U plodnom ste razdoblju u kojem možete promijeniti sve ono s čim ste nezadovoljni i napredovati na određenim životnim područjima. Ako tražite novu ljubav, mogli biste naletiti na osobu koja će vas koštati dosta nerava, jer će vam svojim prevrtljivim ponašanjem stalno izmicati. Ali, baš to će vašu pažnju održavati budnom.

Jarac


Odnosi s okolinom vrlo su složeni, a ovaj put nećete biti tolerantni i spremni na ustupke. Rješavaćete ljubavnu problematiku. Istupićete partneru sa zahtjevima kojima on neće biti oduševljen. Održavanje ljubavnog odnosa postaće napor za obje strane. Nužne su promjene koje će definisati vašu vezu i odrediti joj pravac.

Vodolija


Slobodne trenutke posvetićete čitanju omiljenog štiva ili gledanju filmova. U ljubavi je sve moguće, od romantičnog zaljubljivanja do oživljavanja prekinute veze. Samci će na putovanju ili društvenom skupu upoznati nekog posebnog, a vrlo brzo će i dogovoriti sastanak. Pomak doživljavaju i veze na daljinu.

Ribe


Finansijske probleme nemojte rješavati dodatnim zaduživanjima kod prijatelja ili rodbine. Pazite na svakodnevne troškove, napravite reda. Moraćete u nečemu prihvatiti veću odgovornost, preuzeti na sebe brigu o slabijima ili će se od vas očekivati da se zrelije postavite u jednoj situaciji. Zdravstveno ćete biti osjetljiviji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info