Dnevni horoskop za 01.01.2020.

0

Ovan


Postaćete svjesni nekih nedostataka u vezi ili načinu života, ali nastojte očuvati objektivnost. Neki bi mogli otići na putovanje u većem društvu. Razveseliće vas susreti na putu i razgovori s ljudima koje niste dugo vidjeli. Novčana situacija zadavaće vam glavobolje. Razmišljaćete koliko ste u minusu zbog prazničnih troškova.

Bik


Potreba za uzbuđenjima mogla bi vas podstaknuti da sjednete u automobil i nenajavljeni banete na vrata prijateljima. Ukoliko izađete s društvom, provod će potrajati do zore. Znaćete zadržati mir i ravnotežu, a diplomatski takt izvlačiće vas iz napetih situacija. Poboljšaćete odnose s porodicom i odvojite vremena na zajedničke razgovore.

Blizanci


Vaša pristupačnost i spontanost privlačiće nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bićete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za volanom, ometaće vas česti pozivi.

Rak


Vrijeme je da zaboravite prošlost. Na pragu ste pozitivnih promjena, ali da biste ih pustili u svoj život, morate prvo prekinuti spone sa situacijama iz nedavne prošlosti. Pružiće vam se prilika za stabilniji život. Usrećiće vas djeca, prijatelji i brojni pozivi onih koji će vam uputiti novogodišnje čestitke. Sve će vam se činiti ljepšim i vedrijim.

Lav


Nerado ćete se prihvatati kućnih obaveza, što zbog pomanjkanja vremena, a i zbog osjećaja iscrpljenosti. U tome će prednjačiti domaćice koje su umorne od opsluživanja porodice i gostiju. Nemojte sve raditi sami, uposlite partnera i djecu. Veče posvetite samo sebi – priredite sebi mirisnu kupku i jednostavno uživajte.

Djevica


Izvjesno je poboljšanje na ljubavnom planu. Očekuje vas pregršt iznenađenja u obliku susreta, telefonskih poziva i novogodišnjih čestitki. Mogli biste upoznati osobu s kojom se duže vrijeme dopisujete preko interneta. Neke novosti vam pristižu od partnerove rodbine ili rođaka koji žive u inostranstvu. Putovanja će proteći u najboljem redu.

Vaga


Najugodnije ćete se osjećati u kućnom okruženju, posebno ako ste novu godinu dočekali izvan kuće. Porodični ručak će proteći u pravoj prazničnoj atmosferi. Odlazite li na skijanje, provjerite stanje automobila i sportske opreme. Mlađi pripadnici znaka će izazvati ljutnju i brigu roditelja svojim kasnim dolascima kući.

Škorpija


Jutarnji događaj mogao bi vam pokvariti planove. Budete li se morali prilagođavati odlukama drugih, ne gubite iz vida svoje želje. Ako dan provodite kod kuće, pozovite prijatelje na ručak. Ukoliko osjećate umor nakon neprospavane noći, bar popodne omogućite sebi malo odmora. Neki bi mogli patiti od glavobolje i mamurluka. Pijte mnogo tečnosti.

Strijelac


Veselo raspoloženje pratiće vas sve do večeri. Čak i ako ste zaspali tek u zoru, naći ćete vremena za posjetu prijateljima, a nećete zaboraviti ni na rodbinu. Neki će proslaviti reprizu novogodišnjeg dočeka. Izvrsno ćete se slagati s bratom ili rođakom, učvrstiti odnos, primiti materijalnu pomoć ili pokoji mudar savjet.

Jarac


Smijaćete se, zabavljati se i uveseljavati one koje volite. Iznenadiće vas preokret tegobne ljubavne situacije. Stvari su sjele na svoje mjesto, a kvalitet ljubavnog života zavisiće od vas. Sada samo trebate pripaziti da u nečemu ne pogriješite i ne tražite više od onoga što možete dobiti. Veče donosi nova uzbuđenja.

Vodolija


Popustiće pritisci kojima ste bili izloženi. Osjećaćete se opuštenije i mirnije. Višak slobodnog vremena provodićete u društvu prijatelja i rođaka. Nećete morati nikud žuriti, razgovaraćete o lako probavljivim temama i više se odmarati. Međutim, porodična situacija mogla bi biti napeta – nešto jako zamjerite svojim ukućanima.

Ribe


Danas možete da očekujete dobre vijesti koje se tiču vaših finansija. Bićete u prilici da se počastite nekim stvarima za kojima ste u posljednje vrijeme žudili i jedva ćete čekati da to uradite. Jedna porodična situacija će zahtijevati vašu pažnju. Posvetite joj se sada, jer ostavljanje za kasnije nije najsrećnije rješenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info