Vodolija: Godišnji horoskop za 2020. godinu

0

Posao. Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam donijeti mogućnosti da jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti uspješno pokrenete. Najviše uspjeha ćete u 2020. godini imati u poslovima koji su povezani sa zdravstvom, administracijom, proizvodnjom i investicijama u velike i dugoročne projekte.

U februaru ćete dobiti potrebna finansijska i ostala materijalna sredstva koja su vam neophodna za dalju razradu započetog projekta, ali i većine drugih radnih zadataka koji budu u toku. Merkur će u drugoj polovini februara biti retrogradan u vašem znaku i biće potrebno da vaše planove izmijenite kako biste popravili propuste i greške, kao i da se bolje organizujete u izvođenju svih neophodnih zadataka.

Tokom marta i aprila ćete uspješno razraditi ideje koje će vam donijeti uvećanu zaradu. Od sredine maja do kraja juna, Venera će biti retrogradna u znaku Blizanaca i donijeće vam teškoće u poslovima koji od vas zahtijevaju kreativne vještine.

Solarna eklipsa u junu, na početku znaka Raka, ometaće vas da pokrenete nove usluge. Vaše planove na tom polju nećete uspjeti da ostvarite. Tokom jula i avgusta imaćete tajne neprijatelje i čuvajte se zamki konkurencije. Vaš obrt finansija će biti smanjenog obima i otežan. Izbjegavajte da se zadužujete.

Od septembra do sredine novembra će Mars biti retrogradan u znaku Ovna. Na zastoje i velike teškoće ćete nailaziti u poslovnim pregovorima, na poljima komunikacije, saobraćaja i trgovine. Imaćete nesuglasice i sa nadređenima. U decembru će Jupiter praviti konjunkciju sa Saturnom na početku vašeg znaka, što će vam omogućiti da pokrenete važne poslove koji će vam donijeti unapređenje i dugoročnu stabilnu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, od januara do aprila ćete imati bolju komunikaciju sa voljenom osobom, mada će doći do povremenih neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Nalazićete nova zajednička interesovanja i uživaćete u zabavi, izlascima i jedno drugom ćete pružati iskrena osjećanja. Od sredine maja do kraja juna, retrogradna Venera će vam donijeti pad entuzijazma i zahlađenje u vezi.

Druga polovina 2020. godine pokazaće se dosta dinamičnom i punom dešavanja. Avgust vam je najbolji mjesec za sklad u vezi i za odlazak na putovanje gdje ćete uživati u zajedničkom provodu. Od septembra do sredine novembra bićete napeti i rješavaćete zaostale probleme u vezi. Nakon toga ćete poboljšati vaš odnos i oboje ćete biti ispunjeni zadovoljstvom.

Ako ste slobodni, uživaćete u druženju sa prijateljima, izlascima i zabavama od januara do aprila. Ući ćete u vezu sa osobom koja je puna energije i vrlo dinamična. Umjeće da vas pokrene i dopadaće vam se, posebno po izgledu.

Tokom maja će doći do neslaganja i prekida. U tom periodu srešćete bivšu ljubav i pokušaćete bezuspješno da ponovo započnete vezu. U drugoj polovini godine ćete oko septembra pronaći pravu ljubav, ali ćete morati dobro da se potrudite kako biste ušli u vezu.

Nešto starije Vodolije će pokušati ponovo sa bivšom ljubavi, koju još nisu uspjele da prebole. Ovoga puta ćete uspjeti da vašu vezu učinite skladnom, ali neće sve biti kako vama odgovara. Nailazićete na nova iskušenja. Biće komplikovano.

Zdravlje. Najvećim dijelom 2020. godine, vaše zdravlje će biti stabilno. Važno je da održavate kondiciju u dobroj formi. Ako budete često sjedili i budete fizički neaktivni, to može dovesti do bolova u leđima i kardio-vaskularnih tegoba. Osjetljiv period ćete imati u jesen, od septembra do novembra, kada će doći do pada imuniteta i kada ćete biti skloni urološkim upalama.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od proteina, vitamina i gradivnih materija. Uzimajte često masline, cveklu, krastavac, špinat, kelerabu, tvrdi sir, orahe, lješnik i urme. Od voća su vam neophodne mandarine, lubenica, jabuka, aronija i kajsija. Meso i ribu možete češće da uzimate. Izbjegavajte brzu hranu. Uzimajte magnezijum, kalcijum i vitamine D i B.

Srećni brojevi: 5, 7, 16, 19, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info